GEM 96 H HATAY KAR YAĞIŞLI ![]()
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Soğuk var. 108 H risk değil bana göre artık. GEM e de bakalım
-
108 H için ateşşş

-
Akşam güncellemesi maç saatine denk geliyor devre arasi burdayim ben inşallah
Aynen ben de. Ama maç esnası bakarım yani güncellemeye.??
-
İnşallah bu senede 17şubat veya 22 şubat da yağar şubat sonu sistemide varmiş birde onu tam bilmiyorum be kadar kuvvetli
Onu şimdiden kestiremeyiz. Güzel bir çıktı verdi GFS. Sessizce takip edelim bakalım. ??
-
Akşam güncellemesinde burada olurum bir iş çıkmazsa. İyi akşamlar.
-
Aslında farklı şeyler söylemiyoruz. 2012 hepimizin damağında kaldı
-
Baran_4856 haklısınız hocam. Evet 2012 gibi bir sistem ne zaman görürüz bir daha. Keşke görsek keşke. Ama ben size Hataya her yıl kar yağar demek istemiştim. Hani örtü yapar veya yapmaz fark etmeksizin. En az 1 kere yağış ve soğuk çakışır.
-
Gem kadar istikrarlı bi model gormedim ben. Helal olsun valla. Bugun yarin diger modeller önünde diz çökerse şaşırmayın.
Bakalım akşam ne verir...
-
Bu da örtülü kar aldığımız bir başka sistem. Burada kimseye karşı saygımı bozamam. Karşımdakinden de aynısını beklerim. İyi forumlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Geçen şubat sistemi. Araba ve çimlerin üstü tutmuştu. Yer yer 3 ila 5 cm örtü olmuştu
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu 2016 da aldığımız sistemin toplam kar yağışı değil. Yerde oluşan örtü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir derdim yok hataya her yıl kar yağıyor dediniz gülme krizine girdim sadece
Evet yağıyor. İspat etmem gerekiyorsa edeyim.
-
-
2017 den beri 4 sene olmuş demekki gerçekten hataya 5 yılda bir kar yağar düzgün olarak da 10 yılda bir diyelim
Hayır işte. Bu bilimsel bir yaklaşım değil. Hatay her yıl örtülü örtüsüz genel olarak 1 kez kar almıştır. 10 yılda bir demek akıl karı bir söylem değil