Bu kadar heyecanla takip ettiğimiz bir şubat ayı inşallah yüzümüzü güldürür.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs güncellemesinde gem gibi gelirse silahları doldurun patlamaya hazır şekilde
Ama daha 200 saat var. ???. Ki böyle sınırda olan sistemlerde çok üzüldüğümüz zamanlar oldu. Bir o kadar mutlu olduğumuz zamanlar da oldu. Sabırla. Heyecan yapmadan. Üzülmeden takibe başlayalım bakalım. Bakacağımız saatler 200 ve sonrası
-
antalya ya yağışa heryere yağar
Öyle düşünmeyin. Güncellemeleri takip ediyorsanız. Soğuk Antalya'dan geliyor. Kırpıla kırpıla bize ancak 0 izotermi giriyor. Yani Antalya'nın şansı bizden yüksek.
-
Bence gayet de takibe değer. ECMWF ile soğuk açısından mutabıklar. GEM iyi de yağış vermiş o tarihe. Dün de böyle veriyordu. Bu istikrar güzel. GFS öğlen güncellemesinde takip edeceğim kısım o olacak. Zaten öncesinden beklentimi çok düşürdüm.
-
222.saat. Bakalım takibe değer mi....
-
GEM bize bu şeklide kar vermiş.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Pazar gece güncellemesine bağlıyım oda kötü gelirse ben bu kışı bitiririm
Kışı bitirmek için erken. Mart başına kadar böyle sistemler silsilesi olma olasılığı yüksek
-
Gem bu şekilde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
beyler kahramanmaraş'a kar yağma olasılığı nedir
Kahramanmaraş' ta çarşamba akşam kar başlar diye düşünüyorum.
-
Hatay için son durum nedir iyi gelişmeler var mı
Yok maalesef. Hatta havada bile görme olasılığımız kalmadı diyebilirim. Varsa bile az bir olasılık. Güzelim sistem. Tüm ülkeye daha düne kadar - 12 ler sokan sistem ne hale geldi. Bu sisteme efsane vs diyenler vardı. Bizim için gayet normal bir kış sistemi. Yağmurlu serin bir kış sistemi. Gerçekten üzüldüm. Beklentim vardı bu sistemden. Hala her şey bitmiş değil ama. Ben umudu sabah ECMWF güncellemesi ile ayın 20 sine kadar kestim
-
Çıktığında atma gibi bı şansınız varmı hocam
Sanırım yatacağım. ?? Sabah bakarız abiler duruma. İnşallah yüzümüzü güldüren senaryo ile karşılaşırız
-
Senaryolar şu an çıkıyor. Yarım saate diyagramın ilk kısmı güncellenir
-
Sanırım tek kar vermeyen ana çıktı olacak. Ben buna net olarak sıcak çıktı derim.
-
Peki uyarlarsa örtülük kar alma şansı var demi
Ya önce uysun. Söz 20 cm örtü. Ama soğuk olması lazım.
-