Senaryolar şu an çıkıyor. Yarım saate diyagramın ilk kısmı güncellenir
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sanırım tek kar vermeyen ana çıktı olacak. Ben buna net olarak sıcak çıktı derim.
-
Peki uyarlarsa örtülük kar alma şansı var demi
Ya önce uysun. Söz 20 cm örtü. Ama soğuk olması lazım.
-
-
Ben konuşmuyorum.
108 H MONYENNE
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 120 H MONYENNE
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sefer verecek diye düşünüyordum GFS. Sabaha kaldı. Sabah hem ECMWF hem GFS ortalamaya uyarsa mükemmel olur. Ama uymazlarsa sıkıntı o zaman başlar
-
Girdi ve 180h a kadar 0 da çıkmadı bakalım sabah nasıl olcak takibe değer
Hayır onda değil. Şimdi diyagrama da yansır. Bütün senaryoların ortalaması. Yani GEFS MONYENNE.
-
Oy ortalama muhteşem.... 108 H ta Hatay'a - 4 girmiş ortalamada. Düşünün 30 senaryo ortalaması - 4. Ve yağış da var. Ortalama çok iyi gidiyor.
-
Ortalama gayet iyi görünüyor. Akşama göre iyi bir ortalama gelecek
-
Ben beğendim. Yağış süresini uzatmış. Sıcaklık ise saçmalık. Çöllere kadar indirmiş soğuğu. Sadece Hatayı pas geçmiş.
-
Gerçekten ilginç bir çıktı. Afrikaya indirdi soğuğu ??. Biz yağmur alıyoruz. Benim için gerçekten takibe değer. Bakalım 160 lı saatler ne gösterecek
-
şu anda ventusky sitesinden gem sistemine baktım yağış yok fakat sıcaklıklar gece -10 gündüz 2 derece ne düşünüyorsunuz bilgili ve tecrübeli olduğunuz için soruyorum
-10 bandına düşeceğini zannetmiyorum. En düşük yağışın ardından - 4 ü görebiliriz. Yağış durumu da henüz netlik kazanmış değil.
-
gfs gece güncellemesi geldi mi yoksa bekliyor muyuz
00.30 da başlar. 01.15 e kadar işimizi gören saate geliriz.
-
atabilirseniz çok iyi ama sizin olmadığı için taibkide bir şey diyemem bilgilendiriseniz çok mutlu olurum
Söylediğim gibi. Kar veren çok senaryo var. Modellerde bir anda olumlu bir değişim de görebiliriz ????. Diyagram ortalaması neden yükseldi derseniz. Bazı senaryolar çok uç senaryo vermiş. Bu da ortalamayı yükseltmiş.
-
Bana atan bir arkadaşım var. Ancak burada paylaşmama müsaade edeceğini zannetmiyorum. Okul veya harçlık olsa üyelik alacaktım ama ??
-
ens gef sistemlerine nereden bakıyorsunuz yanıt verirseniz sevinirim
Ücretli Weatherbell sitesi