Diyagram ortalaması - 5 ten - 2 ye yükseldi. ??
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
beyler kahramanmaraş dulkadiroğlu kar yağma olasılığı nedir
Çarşambaya başlarsınız en geç
-
Evet GEM güzel. ECMWF ye bakalım
-
Gerçekten şaşkınlık verici. Soğuk bir türlü bize girmedi. Soğuk girdi yağış çıktı. 168 de yağış girdi. Bu sefer soğuk yok
-
Ancak takibimizi sürdürelim. 18 i için ve 20 si sonrası için daha da düzelmeye açık görünüyor
-
Son çıktılar iyi değil Hatay için maalesef. Kahramanmaraş için herhangi bir sıkıntı yok
-
Öğlen güncellemesini takip edelim bakalım. GEM 120.saate kar başlar demiş. GFS bakalım ne diyecek....
-
Daha Çok Göster
Az ve öz yazalim
Hatay icin benim tavsiyem modellere sali gunu bakin ne gorurseniz o
Alcak basinc olusuyor ama nerde daha belirsiz
Kar icin bence en mantiklisi o.
Bunuda unutmayin
Sibirya dan gelen sistemlerde ben kendim taniklik ettim Hatay i rahat etkiliyor korkunuz olmasin..
Sahsen kafam rahat yagacak allahin izniyle carsamba ve persembe buraya not edin..
Altına imzamı atarım....
-
72 saate girdiğinde detaylı şehirleri belirterek bir analiz hazırlarım...
-
Bu konuda ekstrem durumlar olmazsa bu şekilde ilerleyecek ?. Ekstrem durumlar olursa belirtiriz elbet
-
Hocam model yorumlamada hep üstün körü cevap veriyorsunuz. Biraz daha detaylandirirsaniz modeli sevinirim
Mesela nasıl detay vermemi istersiniz?
Her güncelleme sonrası detaylı detaylı tahmin yapamam. ECMWFye göre 144.saat soğuk bizde kar yapabilecek seviyede. O AB nin konumu çok önemli bizim için. Hareketine bağlı olarak yağışımızda artış veya azalış gözlemleyebiliriz.
GFS ye göre gün boyu süren bir kar yağışı alabiliyoruz. Söz konusu bir AB hareketi ise son 24 saat bile bir kazık yiyebiliriz. Veya coşabiliriz...
Geçen güncellemelerde de belirtmiştim. Güncellemelerde sadece yağışı ve sıcaklığı konuşabiliriz sadece şu an. Zaten ekstrem bir durum olunca belirtiyorum.
İyi günler dilerim.
-
Günaydın herkese. Gece burda olamadım. Elektrik kesintisi oldu. Durum pek farklı ilerlemiyor. Gelecek hafta Hatay en kötü havada kar görecek.
-
Gece güncellemesini takip edeceğim ben. Sizler de uyumazsanız bakarız yorumlarız birlikte...
-
Biz yine de beklentilerimizi o kadar yüksek tutmayalım. Üzülme ihtimalimizin olduğunu gösterdi ecmwf bize.
-
Sabah değişik bı tablo karşımızda olabilir
Evet bahsettim üstte. Soğuk ve yağışın çakıştığı bir senaryo muhtemeldir. ????