Bu öğle GFS güncellemesine bakın orada eğer siklon veriyorsa bir şeyler olabilir
Giritte verirse yine. Lübnanı veya suriyeyi izleriz ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu öğle GFS güncellemesine bakın orada eğer siklon veriyorsa bir şeyler olabilir
Giritte verirse yine. Lübnanı veya suriyeyi izleriz ?
Sizce de bu kadar abartı olmaz mı ben 10 cm de razıyım
Bakın dün akşam söyledim. Neden abartı olsun? Şimdi siz de demeyin rekor şu kadar nasıl olsun düşüp bayılayım?. Yağışlı siklon tam da istediğimiz yerden geçiyor. Şunu da söyleyeyim.. Heyecan yapmayalım bu kadar. Kazık atmasın bizde de
Hocam neler oldu neler günaydın kar derinliği bile 35 cmm ?
Gördüm. Sürpriz olmadı ?. Dün gece uyumadan size söyledim. O AB Antalya açıklarında doğup Kıbrısa doğru hareket etse neler olur neler dedim. Oldu ???
Günaydın dostlar ?
hocam bizde kalp var
Muhteşem görüntüler bunlar. Vade uzun olmasına rağmen
Allahım 312 h Hatay kısa bir aradan sonra tekrar kar yağışlı ?
Sabah güncellemesinde görüşürüz dostlar. Ben diyagramı beklerim öyle yatarım. Hayırlı geceler
Morluklar kuzeye gelirse ne olur?
Kuzey biz oluyoruz. ?
Yani 1 güncel kötü geldi diye karalar bağlamaya gerek yok ??
Gördüm hocam çok iyi ya
Tabii ki takibe devam edelim. Suriye bizden fazla almasın ?. Gelişmeye açık bir sistem olduğunu herkes görmüştür sanırım
Siklon doğulasa da bir şey cikmaz. Azor bağlantiyi kesti. Yatay oldu. Belki 50-60 saat sonra döndürüp indirir azor
Hocam nasıl yatay?
Yine az mi verdi anlamadim?
Yok aralıklı kar verdi. Üstüne kısa bir aradan sonra 222. saatten başlatıp bir iki gün daha devam ettirdi.
Kar haritasında güneyimize dikkat çekmek istiyorum. Oradaki morlukları biraz kuzeye çekelim artık ?
GFS muhteşem. İkinci salınımı da verdi. 222 h. Hatay yine kar yağışlı ?
GFS kar verdi. Bu güncellemede yağışı takip ettim. Soğuk çok iyiydi zaten. Ancak yağış konusunda Hatay hafif yağışla yetindi. ?. Güneyimize bizden fazla verdi. Bunları görmek de güzel. Yağış dediğim gibi olsun da. Nasıl olursa olsun.