Yani 1 güncel kötü geldi diye karalar bağlamaya gerek yok ??
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gördüm hocam çok iyi ya
Tabii ki takibe devam edelim. Suriye bizden fazla almasın ?. Gelişmeye açık bir sistem olduğunu herkes görmüştür sanırım
-
Siklon doğulasa da bir şey cikmaz. Azor bağlantiyi kesti. Yatay oldu. Belki 50-60 saat sonra döndürüp indirir azor
Hocam nasıl yatay?
-
Yine az mi verdi anlamadim?
Yok aralıklı kar verdi. Üstüne kısa bir aradan sonra 222. saatten başlatıp bir iki gün daha devam ettirdi.
Kar haritasında güneyimize dikkat çekmek istiyorum. Oradaki morlukları biraz kuzeye çekelim artık ?
-
GFS muhteşem. İkinci salınımı da verdi. 222 h. Hatay yine kar yağışlı ?
-
GFS kar verdi. Bu güncellemede yağışı takip ettim. Soğuk çok iyiydi zaten. Ancak yağış konusunda Hatay hafif yağışla yetindi. ?. Güneyimize bizden fazla verdi. Bunları görmek de güzel. Yağış dediğim gibi olsun da. Nasıl olursa olsun.
-
-
Ben oyundayim güncelleme sonrası gelirim
Tamamdır ?
-
Önümüzdeki güncellemeleri takipteyim. Bir gelişme olursa buradan yazacağım. 35 dakikaya gece güncellemesi var. Uyumayan olursa yorumlarız onu da
-
Sahut hocam Eco bugünkü akşam güncellemesinde sıcak seneryoyu vermiş diyorlar ?
Evet sıcak çıktı olduğunu yazdım üstte. Ve sabah değişme ihtimalinin de yüksek olduğunu ifade ettim??
-
Sahut hocam ozür dilerim ekran görüntüsü pek hoş karşılanmıyormuş yeni öğrendim
Hayır hocam estağfurullah. Böyle bir kural yok forumumuzda
-
EPS çok iyi. Ecmwfnin yarın değişmeme ihtimali yok gibi bir şey
-
yasarbahadirr sistem yaklaşsın neresi ne kadar alacak konuşuruz. Ama görünen görüntüler hiç iç açıcı değil şu anda. Ecmwf bölgemiz için 2 güncellemedir iyi değil. GFS nin gece güncellemesini merakla bekliyorum.
-
hocam maraş için kar tarihleri ne zaman acaba
Cevaplayacağım sorunuzu.
-
Soğuk ancak 240.saatte girebildi. Neyse. Bakalım gece güncellemesi ne diyecek....