Ben oyundayim güncelleme sonrası gelirim
Tamamdır ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen oyundayim güncelleme sonrası gelirim
Tamamdır ?
Önümüzdeki güncellemeleri takipteyim. Bir gelişme olursa buradan yazacağım. 35 dakikaya gece güncellemesi var. Uyumayan olursa yorumlarız onu da
Sahut hocam Eco bugünkü akşam güncellemesinde sıcak seneryoyu vermiş diyorlar ?
Evet sıcak çıktı olduğunu yazdım üstte. Ve sabah değişme ihtimalinin de yüksek olduğunu ifade ettim??
Sahut hocam ozür dilerim ekran görüntüsü pek hoş karşılanmıyormuş yeni öğrendim
Hayır hocam estağfurullah. Böyle bir kural yok forumumuzda
EPS çok iyi. Ecmwfnin yarın değişmeme ihtimali yok gibi bir şey
yasarbahadirr sistem yaklaşsın neresi ne kadar alacak konuşuruz. Ama görünen görüntüler hiç iç açıcı değil şu anda. Ecmwf bölgemiz için 2 güncellemedir iyi değil. GFS nin gece güncellemesini merakla bekliyorum.
hocam maraş için kar tarihleri ne zaman acaba
Cevaplayacağım sorunuzu.
Soğuk ancak 240.saatte girebildi. Neyse. Bakalım gece güncellemesi ne diyecek....
Eco güncellemesine ne diyorsunuz hocam
Sadece bizim için değil. Tüm ülke için ÇÖP. Ancak değişimler olacaktır. Bizim takip ettiğimiz vade zaten 168 saat. Bunda değişim olmama ihtimali yok.
Ama lanet okunmuş falan demeyelim ne olursa olsun şükredelim.
Dediğiniz gibi hocam burası Hatay lanet okunmuş sanki sonlara gelip bitirmesi bende de var umut orası ayrı da beklenti karşılanmazsa çok koyuyor
Hocam keşke elden bir şey gelse.
En yüksek 4. 1
En düşük - 2
ECMWF güncellemesinde görüşürüz. Bir daha bakarız bakalım. GFS gece güncellemesinde de burada olurum bir sıkıntı olmazsa.
Umudumuz tam hocam. Akşam 10 da ECM güncellemesi hakkındaki değerli yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz
İşte böyle. ??. Yani canımızı sıkmaya değmez. Şu an GEFS ortalaması da fena değil. Ayın 24 ünde de takibe değer birşeyler var. Sistem yaşarken sistem kovalayacağız. Burası Londra mı? Paris mi? New York?
Hatay.... :D
Yine bos gececez gibi modeller dönmeye başladı.
Hangi model dönmeye başladı?