ECMWF güncellemesinde görüşürüz. Bir daha bakarız bakalım. GFS gece güncellemesinde de burada olurum bir sıkıntı olmazsa.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Umudumuz tam hocam. Akşam 10 da ECM güncellemesi hakkındaki değerli yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz
İşte böyle. ??. Yani canımızı sıkmaya değmez. Şu an GEFS ortalaması da fena değil. Ayın 24 ünde de takibe değer birşeyler var. Sistem yaşarken sistem kovalayacağız. Burası Londra mı? Paris mi? New York?
Hatay.... :D
-
Yine bos gececez gibi modeller dönmeye başladı.
Hangi model dönmeye başladı?
-
Ocak gibi olmasında vade uzadıkça uzadı sonuç elde var 0
Ama biz ocak sisteminde sınırdaydık. 0 izotermi bile zor giriyordu yağış anında. Burada - 8 ler havada uçuşuyor.
-
Ayın 20 sinden sonra da boş geçmeyecek gibi görünüyor...
-
Daha çok var hocam cidden zoruma gitti o kadar verdi sonlarda bitirdi ya bende bittim
Böyle demeyin lütfen. Hala sistemimize 1 hafta var.
-
16 subat civarları kötü mü yine?
Hayır kötü diyemeyiz. Ancak o Girit siklonu bu rotayı izlerse çok az yağış alırız. Doğulamasını bekleyeceğiz. Elbette güncellemeyi yorumluyorum şu an
-
Yağış haritası ile birlikte atar mısın Castiello68
-
342 H Hatay ve Osmaniye yoğun kar yağışlı ?
-
Arkadaşlar GFS akşam güncellemesine göre iyi şeyler söyleyemiyorum. Soğuğumuz iyi. Ancak yağışlı kütle güneyimizden yükselip bize göz kırpıp güneydoğuya gidiyor. Bu da olası bir senaryo.
-
Sahut hocam ne diyorsun son çıktılara
Birazdan bakarız hocam
-
Her yerde kar,her yerde karda koşan insanlar ve en çok da eğlenen çocuklar görmek ümidiyle.
İnşallah dayım. ??
-
Can abinin paylaştığı senaryo ortalaması kar haritası senaryo ortalaması
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gerçekten muhteşem senaryolar var. Bizi gömen senaryo sayısı 16 ?. Akşam güzel bir çıktı görebiliriz
-
Akşama güzel bi model bizleri bekliyor gibi o zaman hocam :D
İnşallah ??
-
15 20cm vermis heralde demi.
Şimdi o hiç önemli değil . Cm için çok çok erken daha