Arkadaşlar. Herkesin uyarısına rağmen neden ona benzedi buna benzedi tarzı yorumlar devam ediyor?
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şu an modellerde görünen çıktılara göre soğuk. Ama çok soğuk günler olacağı artık kesin gibi bir şey. Ancak maalesef bu soğuklara karşın bir AB oluşmuyor. Ve biz kupkuru soğuk yiyoruz. Özellikle bölgenin doğusu yağmur bile almıyor. Dilerim ki siklon ülkeye biraz daha doğulu girer ve hepimiz mutlu oluruz.
-
Ömer eline sağlık hocam
-
Akşam güncellemesinde tekrar bakarız duruma.
-
Öğlen güncellemesi muazzam soğuklara sahip bir çıktı verdi. Ancak yağış neredeyse yok. Yağış nasıl olursa olsun kar olabilecek bir soğuk var. Elbette hem soğuk hem yağış çok çok değişkenlik gösterecektir. Şimdilik üzülmek için veya sevinmek için hala erken. En azından Pazartesi akşamına kadar erken. İnşallah yağışımız artar da bölgemiz de kar görür. Bu ihtimal var. Başka seneler ile kıyasa gerek yok. Önümüzde bir sistem var. Ve onu yorumluyoruz. Yok o sene gelse kar olmaz bu sene gelse olmaz. Böyle söylentilere kulak asmamanızı rica ediyorum. Kimseyi ümitlendirmiyorum. Beklentimizi düşük tutup takibe devam edelim. Bu güncellemeye göre soğuk çok iyi. Tekrar söyleyeyim. Ancak yağış çok az. Ben bilgilendirmelere devam edeceğim. Siz de konumuzu takipte kalın.
-
Şuan konuşmak için erken ama gelecek sistem Mersin’i pek etkilemeyecek gibi duruyor sizce de öyle mi cevaplayabilir misiniz?
Bu sorunuzu bölge konusundan sorun. Netleşsin yazarım. 1929 diye bir şey yok merak etmeyin. İhtimal az.
-
Elinize sağlık hocam Sarp Özdoğan
-
Gem son saat
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Beklentiniz nedir bilemiyorum ama model yorumlama dışına çıkmayın arkadaşlar.
-
-14 -16 yeterlidir bence ortalamada
Ortalama - 16 mı ?
-
-
Forumda kar görmeyen bir ben kaldım. İnat ettim abi. Merkezde olmazsa bu sefer gitmeyeceğim Amanoslara. Hala ümidim var.
-
cografyaciburak ilk sorumu bırakıp kaçayım hocam. ?. Beklediğiniz sistemin şekline göre ülkenin güney şehirleri kar alabilir acaba? Sizi x forumdan da takip ediyordum bu arada. Tekrardan hoş geldiniz. Şeref verdiniz.
-
Herkes üşüsün biraz. ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Controle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ??