48 H
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS 06Z ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
24 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Evet herkes hazırsa birkaç dakikaya güncellemeye başlıyorum....
-
Öğlen güncellemesini kimse paylaşmazsa paylaşabilirim.
-
Red Fox aramıza hoşgeldiniz hocam
-
Hayırlı cumalar.
Değerli arkadaşlar bu gün yeni bir kan, yeni bir heyecan, yeni bir ustad, aramız da olacak çok yakında hepinizin seveceği isim......???

Ben biliyorum ahahahahha
-
gece güncellemesi ülkede kar almayacak yer olmayacak dedi
Kar haritasına bakın ?
-
Bölgecilik yapıp üzülen arkadaşlar. Hataya bakın ve Bir kez daha düşünün üzülmeyi
-
Esra bile bana döner ama bu yaşanmaz ne reis..
Yapma be kanka ?
-
Şu an için söyleyebileceğim şey. Bölgemizin iç kesimleri ve 600+ rakım kar alacak. Bu kesin. Bunu şimdiden söylüyorum. Ancak Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş vb şehir merkezleri çok belirsiz. Zaten daha dediğim gibi. Sistem netleşmedi. Kesin gelecek bilgisine ulaştığımız an daha rahat konuşabiliriz. Bunun için 3 4 güne daha ihtiyacımız var.
Peki rakımı düşük şehir merkezlerinde kar ihtimali var mı?
Evet var. Adana ve Mersin için çok iyi senaryolar yok maalesef. O kadar sert bir sistem olur mu? Orası da belli değil. Ama benim şahsi fikrim kar sınırı o şehirlerde çok düşebilir. Bakın. Sistem gelirse. Bunu tekrar söylüyorum. Sistemin gelmeme ihtimali de var. Hatay, Osmaniye Kahramanmaraşta kar olabilir. Kahramanmaraş tabii ki rakım avantajı ile alacaktır kar yağışını. Bu elbette şahsi fikrim. Sistemin gelmesi durumunda Göller yöresinde sıkıntı olmaz. Her türlü yağış halinde kar alırlar. Keza Antalya'nın rakımı yüksek kesimleri yine şanslı yerlerden. Ama bu sistem için biz beklentimizi düşük tutalım. Sonra gelmezse üzülmememiz için. Ama ben sistemin gelmemesi için bir sebep görmüyorum. İnşallah sistem gücüne güç katarak gelir ve hiç kar görmeyen yerlerimiz de kar görür. Şimdilik bütün güncellemeleri güncele bağlı olarak heyecana kapılmadan veya kötü çıktı diye üzülmeden sabırla takip etmekten başka çaremiz yok. Vade yaklaştıkça sorularınıza daha net cevaplar verebilirim.
Hepinize iyi geceler diliyorum. Sağlıkla kalın.
-
Çok güzel. GFS ile benzer. ????
-
Ankara hariç ?
Hatayı da al?
-
Benden bugünlük bu kadar. Semih Ö. söz sende ?
-
Ve paralel 384 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS 384 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS akşam güncellemesi sona ermiştir. Bu güzel güncellemede bana eşlik eden herkese teşekkürler.....