72 h
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Beşiktaş kötü oynamadı Allah var. Ama böyle zayıf takımlara karşı puan kaybetmemesi lazım.
-
Vira bismillah
Ecmwf 12z güncellemesi
24 h
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 48 h
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Maçı izleyenlere soruyorum son dakikalarda Antalya oyuncusu 1 saat yattı ama hakem ne hikmetse 18 saniye oynattı
Hakem 10 saniye bile durdurmadı maçı. Yalnız kırmızı kart tartışılır. O müdahale faul bile değil gibime geldi
-
Dün dünyada en fazla yağış alan şehir İzmir oldu. Aynı zamanda İzmir 154 mm ile günlük yağış rekorunu da kırdı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Paylaş bakalım? iyi gelmezse 5 bin puanı hesabından geri alırım ?
İyi gelirse 10 k. Alırım Ona göre ?
-
CAN hocam GEFS monyenne 312 h. Nasıl buldunuz?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF akşam güncellemesini paylaşabilirim ben.....
-
Hocam bu akşam fena şeyler göreceğiz gibi hissediyorum kutudan mor çıkabilir :memnunseytan:
Kırmızılar is coming :coksıcak:
-
Var mı akşam güncellemesini paylaşacak bir arkadaş?
Whisper dayımın yokluğunda puanı benden

-
Fevzi Burak hoşgeldiniz hocam.
-
Mevsimin son sistemi benim için uzun soluklu olabilir , daha güzel çıktı görmek istiyorum ben
Sizler adına

Ben Akdeniz sahil şeridinde yaşamama rağmen hala ümidim var. Belli de oluyordur. Sabah öğle akşam gece güncelleme paylaşıyorum. ??. İnşallah daha güzel bir çıktı görürüz de kar görmeden kapatmayız sezonu. Ama olmasa da olur. ?
-
Gfs nin verdiği sistem ile neredeyse aynı
-
Sabah güncellemesi en iyisi

-
384 h
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gayet güzel bir GFS 0Z güncellemesi sona ermiştir.