Güncellemeyi kimse paylaşmıyor. 168 h tan başlıyorum paylaşmaya.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu adam çok iyi ya
-
o zaman kendinden büyük birine kardeşim demişsin diye ben de seni mi eleştireyim

Düzelttim. Dikkat ederim bundan sonra. ??
-
Kardeşim mardeşim canım cicim takılmayın böyle şeyler hocalarım. Hocam deyin mis gibi :D
Yok merak ettim sadece hocam. Her yazısında kardeşim yazıyor. :D
-
Eline sağlık abi
-
240 güzel gelebilir.
-
Kardeşim bekliyoruz

Bir de her mesajınıza neden kardeşim diye hitap ediyorsunuz? Yaşınız benden çok mu büyük acaba? Merakımdan soruyorum
-
kardeşim bekliyoruz

Detaylar net değil henüz . Netleşsin yazarız .
-
Herkes sussun sen konuş be ?
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
ABD daha ekstrem sistemler alır alsa alsa :D Her türlü senede bir kutbu indiriyorlar ülkelerine zaten.
Çok değişik sistemler alıyorlar çünkü. Takip ediyorum orayı da.
-
İstediğimiz senaryo.. Ne eksik ne fazla
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Acaba ABD küresel ısınmadan nasıl etkileniyor? Araştıran var mı?
-
izleyin kopuş
Ulan yine mi?
-
Israrına ve eline sağlık bozmayın moralinizi biz daha önce neler kaçırdık neler sabah ola hayrola !
Teşekkür ederim hocam. Yani mantıklı bir insan günde 4 defa güncellenen ve her çıktısında uçuk kaçık senaryolar veren bir modelin verdiği çok iyi veya çok kötü senaryolar için çok sevinmez veya çok üzülmez. Herkese hayırlı akşamlar
-
profesyonel bir şekilde güncellemeyi devam edip ve bitirdiğiniz için teşekkürler :alkıs:
Size de takip ettiğiniz için Teşekkür ederim hocam. :alkıs: