Güzel ve bol yağışlı bir sistemin sonuna geldik. Peki bölgemiz için kış bitti mi? Bölgemize ne zaman soğuk tekrar gelecek? Önümüzdeki süreçte yağışlı hava var mı? Yağışlar ne zamana kadar bölgemizi terk etti? Ve en çok merak edilen soru. Bölgemizde kar yağmadan kış bitecek mi? Hepsinin cevabı yarın gece yapacağım kısa ve orta vadeli tahminde....
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Maaşallah. Son 24 saatte bölgemizde ölçülen yağış miktarı. Kış bitti mi? Kış daha yeni başlıyor ?⛈️
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hatayda gök deliniyor adeta. Çok kuvvetli dolu yağışı da etkili oluyor.
-
Hatayda su seviyesi bilek boyunu geçti. Yağış çok kuvvetli devam ediyor....
-
Insallah o sistem bize yarar o zaman.
Beklentimiz ve temennimiz o yönde...
-
Kahramanmaraş gök gürültülü kar yağışlı....

-
Hatayda çok kuvvetlendi yağış. Su baskınları yaşanıyor.....
-
10-15 mm yi geçmez denmişti ama saat 4 tem beri aralıksız şiddetli bir yağmur var daha 3 saatte devaö edecekmiş Mersin’de bence bi 40 mm olmuştur
Hem bugün hem dün Mersin için de uyarı yayımlamıştım. O tahmin de şu an günceldir.
-
10-15 mm yi geçmez denmişti ama saat 4 tem beri aralıksız şiddetli bir yağmur var daha 3 saatte devaö edecekmiş Mersin’de bence bi 40 mm olmuştur
Ne güzel işte..
-
Benim için kar olmadıkça kışın bir anlami yok. Şubat 15ine kadar olan kar haritasına baktim vermiyordu ki verse bile o güne kadar cok değişir bu sene de sürekli olumsuz yönde değişti.
Hatayda yaşıyoruz maalesef. Kar bizim kışımızın süsüdür sadece. Ya 1 kez yağar ya da yağmaz. Kışımız devam eder hep. Akdeniz sahil şehriyiz. Sistemlerin bize kar yapması için sağlam olması gerekiyor. Şubat 15 ine kadar olan kar haritası sizin için ne kadar gerçekçi bilemiyorum.
-
Keşke bizde kar gorseydik ya hatay için bu sene kış bitti gibi.
Kışı neye göre kapatıyorsun? Biz modellerde hala takip yapıyoruz. Şu an beklentide olduğumuz bşr sistem de var. Seni de bekleriz model konusuna. Ne güzel yağmur yağıyor. Birkaç günde bir yağmur yağıyor. Sen diyorsun kışı kapattık. Bizim için kar şartları genelde şubat ayında oluşuyor zaten. Ümidimizi yitirmeden takibe devam ediyoruz. İyi akşamlar
-
Kahramanmaraşta nem biraz düştüğü an kar başlar. Her an başlayabilir. Şu an bağış nem sıcaklığı 2.5 derece. Biraz daha düşmesi gerekiyor. Ben takipteyim
-
Kahramanmaraş merkez sıcaklık düşüyor. 2.9 oldu
-
evet hal yağmur yağıyor ciddi şekilde. kar biraz hayal oldu galiba

Ah ah. Üzüldüm adınıza. Keşke yüksek rakımda olsanız. Bu tüm yağışı kar olarak almak. 800 rakım yeterli olacaktır kar için şu an.
-
Burada tartışıyoruz normal bir şekilde. Bu tavrınız hoş değil hocam. Her şeyi bilen Allah'tır. Bizim haddimize değildir. Haşa.