Sahutt biraz fazla alınmış gibisin bırak kendini kanıtlamaya uğraşma olmuş bitmiş zaten sal gitsin yormayın kendinizi
Neden böyle diyorsunuz ki? Neye alınayım ben? Hakem ben değilim. Alınayım. Burada futbol tartışıyoruz. :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSahutt biraz fazla alınmış gibisin bırak kendini kanıtlamaya uğraşma olmuş bitmiş zaten sal gitsin yormayın kendinizi
Neden böyle diyorsunuz ki? Neye alınayım ben? Hakem ben değilim. Alınayım. Burada futbol tartışıyoruz. :D
Bakın abiler. Tekrar söylüyorum. Bir hakem bile isteye bir takımın aleyhine karar vermez. MHK var TFF var. Bunlar da mı o takımdan yana? FİFA ve CAS var. Yapmayın gözünüzü seveyim. Bu kurumlar boş kurumlar değil. Hadi bizim kurumlar boş. Fifa askıya alır ligi hemen.
Sence Serdara kırmızı verilse doğru mu olurdu?
Ya Emre'ye verilmese? Arkadan basmış adam. Belli.
Neden pozisyona dikkatli bakmıyoruz?
Biri pozisyonu engelleme amaçlı. Ötekinde arkadan basma var.
Aynı hakem emre kilinca kırmızı veriyo serdar Azize sarı aynı faul ikiside ama vermiyor ne hikmetse
Bak güzel abim
Kahramanmaraş'ta sıcaklık yüksek hala. Yağmur olması lazım şu an. Sıcaklığı takip ediyorum. yasarbahadirr nedir durum?
ANLIK DURUM. Yağışlarımız kuvvetli şekilde devam etmekte
Ve hakem her maç olduğu gibi aynı şekilde adım atıyor. Yoksa oradaki oyuncular da orada duran adamlar da aptal değil...
2. Fotoda baraj baya uzak ama 1. Yi anlayamadım
Baraj ne kadar uzak? 9 metre 15 santimetre olması gerek
Hakem hataları az çok her maçta oluyor. Ama bir takım her puan kaybında veya rakibinin puan kazandığı bir maçta hakem hakem diye ağlıyorsa. O adamın amacı futbol değildir.
Penaltıda verselerdi o zaman keşke direkt bilgisayar anlasa pozisyonları otomatik olarak nasıl iyi olur
Hakemin ne anlamı kalır o zaman?
Pozisyon bu kardeşim benim. Tartışılacak bir yanı yok.
ismail1903 pek tartışmayalım istersen. O pozisyona farklı açıdan da baksan müdahalenin omuza doğru olduğunu görürsün. Bu müdahale nedir?
İtiraz edilen 2 pozisyon. Tam olarak neye itiraz ediliyor?