Tabii şu an sistemin gelme olasılığı ile gelmeme olasığı eşit. Yani biz bu sistem kesin bizim. Veya kesin gelmez diyemeyiz. Modeller bir ana fikirde mutabık oldukları zaman kesin bir dille konuşma fırsatımız olabilir.....
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben GEM modelinin 240.saate kadar verdiği toplam kar örtüsünü buraya bırakayım. Belki sistem zamanı dönüp GEM vermişti. İşte bu da kanıtı deriz.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ancak elbette şu an kesin konuşmak için çok erken. İnşallah geçenki sistem gibi sınırda kaldığımız bir sistem olmaz.
-
Önceki sistemin kazananı gözümde GEM modelidir. İlk baktığım model Gem olur bundan sonra. Sonra diğerleri. GEM şu an çok güzel bir sistem olarak görüyor 28 29 30 sistemini. GEM bozmadan gelirse örtülü kar alır Hatay ve Osmaniye. Adana ve Mersinin kar görme ihtimali olur. Yani GEM modeli şu an çok güzel. GFS ile çok benzerler. Ancak GFS de soğuk biraz daha az giriyor bölgemize. Bu akşam modellere tekrar bakıp konuşuruz. Sağlıkla kalın.
-
Ben güncelleme güncelleme takip edip son durumları buradan yazarım.
-
Ancak şu görüntüde kar sınırı en düşük 400 metre olur.
-
28 29 30 Ocak sistemi 18-20 sistemine çok benziyor bölgemiz adına. Soğuklar artarsa kar ihtimalimiz var. Ancak şu durumda kar sınırı önceki sistemden aşağı inmeyecektir. Kahramanmaraşın soğuk sıkıntısı yaşayacağını düşünmüyorum. Kar alacaktır yine. Adana, Mersin ve Antalya'nın kıyı kesimlerinde kar ihtimali yok bu sistemde. İç ve yüksek kesimler kar alacaktır. Hatay ve Osmaniye yine aynı senaryo ile karşı karşıya kalabilir. Soğukların artması durumunda kar ihtimalini konuşuruz. Hatay ve Osmaniye için
-
Açıklama yapacaktiniz bekliyoruz ne zaman yapacaksiniz?
Modeller hala farklı bambaşka senaryolar veriyor. Şu an net bir açıklama yaparsam doğru olmaz
-
Angora merkez değil orası. Yani merkeze yakın ama yüksek. Habib-i Neccar tepesi
-
kardeşim analizde maraşa da yer verirsen sevinirim
Elbette yer veririm. Akdeniz bölgesine dahil olan tüm şehirlere yer vereceğim
-
Selamlar Sahut hocam Hataya bugün yagması sürpriz olurdu zaten ama 28 31 sistemi fena durmuyor
Ne dersiniz acaba ? İyi akşamlar
Aleyküm selam. Hoşgeldiniz. Akşam veya gece detaylı bir analiz yapmayı planlıyorum. Takipte kalabilirsiniz. İyi forumlar
-
İnşallah bir afet olmaz.
-
Şubat başı için beklemeye geçelim o zaman.
Beklentimizi minimumda tutalım. Ve beklemeye geçelim. Akşam vade ile ilgili uzun bir açıklama yaparım
-
Zaten beklentimizi yüksek tutmamamız gerek hiçbir zaman. Sonuçta Akdeniz sahil şehriyiz. Rakım olarak da avantajımız yok
-
Alacağımız sistem güçlü bir azor +İskandinav destekli bir kırım sistemi olursa sıkıntı yaşamayız. Örtülü kar bırakır bize bu tarz sistemler.