Gfs Hatay icin daha iyi diyorlar 20sinde umut doğmuş siz ne diyorsunuz?
Bunu söyleyen kim?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGfs Hatay icin daha iyi diyorlar 20sinde umut doğmuş siz ne diyorsunuz?
Bunu söyleyen kim?
Gem modeli. 4.siklonu ilk gören model. Ve ilk gördüğünde Hataya kar verdi. Hiç bozmadan istikrarlı bir şekilde Hataya her güncellemede az çok kar verdi. Vade 48 saatin altına indi artık. Gem modeline göre bir birikim yok. Ancak ayın 19 undan 20 sine kadar. Yani yağış bitene kadar hafif kar veriyor. Bir birikim olmaz büyük ihtimalle. Çim ve arabalar tutar. Biz beklentimizi en düşükte tutalım. Zaten bu sistemde 150 kg dan fazla yağış aldık. Kar da alırsak pastanın çileği olur ??
Sahutt mgm saçmalamış hava da zaten şuan 7,6 derece bugün yağmaz diye düşünüyorum yarın kaçta başlar peki
Çok emin olamıyorum. Sıcaklık takibi yapmanızı öneririm. Mgm sitesinden yapabilirsiniz. Kaçta kar başlayacak. Bunu kestiremem
Daha Çok GösterGfs modelinde yagislar artmis biraz
Hersey ruzgar a kaldi
Kuzeyli hava
Kuzeyli hava baska bir hava istemiyoruz
İnsallah yarin özledigimiz kar yagisini aliriz
???
Yarın olmaz be üstadım. Ama belli olmuyor işte. Yine de kesin konuşmayayım. Ama yarın olsa sürpriz olur.
Maraş an itibariyle kar yağışlı olması lazım. Veya birazdan başlar. Yoğun kar koymuş MGM ama sıcaklık 6 derece ?
yasarbahadirr her an ?. Hatta sürpriz olmuş olması lazım
Öğlen güncellemesi başladı insallah iyi çıkar haberlerinizi bekliyoruz.
Ben size iyi haberlerimi vermiştim zaten. Yarın akşamdan itibaren uyumak yok. Takipteyiz. ??
Bu iyi mi? Ben farketmedim kari ya uyuyordum kaçırdım ?
Zaten çok ahım şahım bir şey olmadı. Birkaç dakikalık görsel bir şölen diyelim. Rüzgarın yönü elbette önemlidir. ??
Bence yagacaksa ilk etapta gece yagar bugun ruzgar da hava yi dahada sogutacak.
Ama en önemlisi yarin ona odaklandim
???❄️❄️❄️❄️
Yarın rüzgar kuzeydoğu yönlü ??
Sahutt yok valla yatiyordum saat kacta?
Dun gece modeller derken uyaya kalmisim,
Asil kar yagisi yarin gece allahin izniyle..
Sabah 7 30 8 gibi hafif bir geçiş oldu. Sıcaklık bir anda 2.4 derece düştü ?. Ona bağlı olarak bir geçiş oldu. Çok sürmedi zaten. Bakalım devamı gelecek mi
jubayl kesinlikle katılıyorum. Hatay olarak çok değişik bir iklimimiz var. Tahöincilerimizin de tahmin yaparken zorlandığı yerlerden bir tanesi Hatay. Ancak dün de söyledim. GFS kötü çıkmış, diğeri efsane vermiş. Bunlar artık muhatabımız değil. Sadece yarın akşam itibariyle sıcaklık takibi yapıyoruz. İnşallah her şey beklediğimiz gibi olur.
SnowyKerem tamam abi. Daha fazla gerginliğe gerek yok
Eyvallah abi çıkıyorum merak etme siteden. Zaten istenmediğim yerde niye duruyum hayırlı geceler hepinize.
Olayı böyle bir yere çekmeniz mantık çerçevesi dışında bir tavır olmuş. Biz burada sadece kar kovalamıyoruz. Biz burada bir aileyiz. Burada herkes eşit haklara sahiptir. Ancak Saygı ve sevgi çerçevesi içerisinin dışına çıktınız mı. O zaman siteden de çıkış yapabilirsiniz.