Dostum. Afyonun köyü afyonda değil mi? Asıl sen şaka mısın? Nedir derdin?
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS Hatay'ı coşturdu. Tam istediğimiz şekli aldı siklon. Mükemmel kar verdi. Vade uzun değil. Fakat değişme ihtimali hala var. ?️?️☃️
-
GFS sabaha göre %170 daha iyi. Akşama biraz daha iyileşebilir.
Böyle kalsın ?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. GEM kontrol. Sana bir tık düşmüş olabilirim
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hatay 22 gün sonra yağışa kavuştu. Ancak biraz abartı bir şekilde. Muazzam bir yağış var. Ve etkisini ara ara arttırarak devam edecek.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Gelmekte olan ?. Kar kar diyoruz. Önce bu yağışın tadını çıkaralım. Kar pastanın çileği olsun ☃️
-
Bu arada Hatayda gök deliniyor. Muhteşem bir yağmur söz konusu
-
Hataylı hemşehrilerim. Hazır olun. ?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Mersinde hala dolu görülüyor. Şiddetli yağış Hatay Adanaya doğru yol alıyor. Dolu ve şimşek kaçınılmaz. Hatayda yağış başladı...
-
Doğu Akdeniz'de beklenen kuvvetli yağışlara dikkat edilmesi konusunda MGM uyarı yayımladı.
Adana, Hatay, Mersin ve Osmaniye'de beklenen kuvvetli yağmura karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. 1300+ rakıma sahip yerlerde ise kuvvetli kar şeklinde düşecek olan yağışın yaratacağı her türlü olumsuzluğa karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Detayları gece paylaşacağım.
CAN abi dün yapmıştım zaten.
-
Gözünüz aydın Hataylılar sonunda hasret bitecek gibi

İnşallah hocam. Biz yine de kesin konuşmayalım. Ama beklentimiz bu şekilde. ?
-
Ve GFS yine Hatay'a yoğun kar vermiş 158 h te. Mersin için de ihtimal doğdu. 93 harbi. Akşam güncellemeleri önemli. Hem yağış hem de soğuk verdi GFS. ECMWF yağış verdi ama soğuk vermedi. Bakalım. Akşam modeller mutabık kalırsa bir değerlendirme yaparız.
-
Günaydın dostlar. Ecmwf 168.saatte ab yi doğu Akdenize doğru vermiş. Ama soğuk çok erken çıkmış. Sistem adım adım geliyor....
-
Doğu Akdeniz'de beklenen kuvvetli yağışlara dikkat edilmesi konusunda MGM uyarı yayımladı.
Adana, Hatay, Mersin ve Osmaniye'de beklenen kuvvetli yağmura karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. 1300+ rakıma sahip yerlerde ise kuvvetli kar şeklinde düşecek olan yağışın yaratacağı her türlü olumsuzluğa karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Detayları gece paylaşacağım.
-
jubayl bölgemiz ve şehrimiz ile alakalı merak ettiğiniz her soruyu bana bu başlık altından iletebilirsiniz.