Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Saatte 56 km/h’a kadar çıkan bir rüzgar var. Hayatı etkileyecek bir hava.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hatay’ın 50-60 günlük suyu kaldı. -
Hayırlı geceler olsun
-
Küresel sıcaklık bir süredir düşüyor. Son hafta da düşüş devam ediyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ali ihsan batmaz kemer yaktı. Trt sporda Kırkpınar yağlı güreşleri var. Ilgilenen bi açıp baksın çok keyifli geçiypr
-
Haziran 2025, küresel olarak kayıtlara geçen en sıcak üçüncü Haziran ayı oldu; kuzeybatı Avrupa ve Birleşik Krallık'ta önemli sıcaklık anomalileri görüldü.
Dün gece ilk defa bu organizasyonu izledim. Fluminense - Al Hilal maçı, futbolu özlediğim şu günlerde beni tatmin etti
1 maç izlemedim daha ya şu gazozuna yapılan organizasyonda
-
Güncel
Kuraklık dışında bir sıkıntı görmüyorum.
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
soğunu biz çekeriz muhtemelen ama iyi de olur dediğim gibi sıcakta çok sevmem kutuplara çalışmaya adam ararlarsa aday olurum
Abartma üle. Biz Karadeniz yaylalarıyla, Uludağ’la Kartepe ile Kartalkaya ile Palandöken’le iyiyiz. Fazlası gerçek anlamda zarar
-
Bahsettiğimiz yerler 2600+ rakımlı yerler. Sosyal medyada biraz kafa karışıklığı olmuş onu belirtelim.
-
Gerçekten de TEMMUZ ayında her zaman olmaz ..
Aynen öyle. Önümüzdeki ay da kar yağarsa OVİT’e 12 ay kar yağmış olacak.