Bölgemizde yeniden kar ihtimalleri epey yükseldi 🫡 Bilgilendirme ilk uygun animda gelecek.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
kışa iyi bir başlangıç yaptık bence ocak son haftayıda alırsak tadından yenmez
Çok güzel bir yorum 🙏☺️
-
Yarın yeni bir yağışlı dalga geliyor
-
Diyarbakır’da hala yerde 30 cm den fazla kar var . Buz tabakasıyla birlikte bu sayi artıyor
-
-
Sizce kaç cm ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Önümüzdeki 9-14 Ocak arasında etkili olması beklenen sistemi çok detaylı inceleme firsatim olmadı. Ama kar sınırının 1000 metrenin çok altına düşmeşini beklemiyorum. Görülse bile kky ve arada kar geçişleri olur en fazla diye düşünüyorum. En azından yağışlarımız iyi. Hafta sonu gün gün tekrar bakarız. 🫡
-
07.01.2026
Yağan kar olduğu gibi yerde duruyor. Hava daha doğru dürüst 0’in üstünü görmedi 1 haftadır. Bugün yavaştan 0’in üstünü görmeye başlarız
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
En sevdiğim sistem tarzı
-
Ayin 12-14’u sıcaklıklar uygun seviyelere düşüyor.
-
Hafta sonu gözüken sistemden beklentin nedir? Yağmur mu yoksa karmı?
karla karışık yağmurdan çok öteye geçmeyecektir bence. Havada kar da görürüz
-
Dondurucu soguklar devam ediyor. Hava daha şu anda -8 derece. Şehir tarihinin en soğuk günlerini yaşıyor
-
05.01.2026
Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Diyarbakır/Sur
sabah -14 derece ile sınava gittik. Maalesef eziyete donustu hava