Sıcaklıklara bakıyordum. Erzurum’da kar değerlerinde . Kameralara bir bakayım dedim. Erzurum merkezde kar yağıyor. İzlemek isteyenler buyurun ☺️
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
28.3 mm yağış düşmüş bugün. Bunlar iyi rakamlar. İnşallah başladığımız gibi devam ederiz sezona. Hayırlısı olsun
-
Merkezde aşırı yağış devam ediyor.
-
ANLIK DURUM (13 Ekim - 00.02)
13,4
Yağmurlu
Yağış 13 mm
-
☺️☺️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İyi akşamlar herkese. Çok güzel bir yağmur var öğlenden beri. Gökgürültüleri de eşlik ediyor.
-
Ayrıca Ekim ortasında Uludağ gibi veya doğudaki yüksek rakımlı şehir merkezlerine gece saatlerinde kar yağınca direkt tıklanma uğruna bir çok haber sitesi böyle haberler giriyor. Yanlış işler bunlar
-
İyi akşamlar. Şu haberlerden haber siteleri sıkılmadı mı bilmiyorum ama çok kötü başlıklar. Videoyu izledim Hüseyin Bey gayet güzel anlatmış aslında. Ama başlıkların absürtlükleri hiç bitmeyecek herhalde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Diyarbakır’da yağmur başladı
-
Pazar günü yağış geliyor detaylara yarın bakalım
-
İyi geceler herkese. ☺️
-
Üstadlar kış yaklaşıyor sizlerden kış tahmini gelecek mi yakın zamanda
Yapan tahmincilerimiz olur illaki. Forum olarak mevsimlik tahmin yapmıyoruz. Resmi ve manipülasyona açık bir iş. Ki artık biliyorsunuz birçok kurum da yapmama kararı alıyor. Bizim forumumuzda her tahmincinin tahmini kendisini bağlar.
Ayrıca kış tahmini için gerekli veriler 3 aşağı 5 yukarı bu vakitlerde gelmiş oluyor. Verileri kimse paylaşmazsa müsait olduğum bir vakitte paylaşır kendi yorumumu katarım. İyi forumlar ☺️ -
-