Olay ne neye göre katıldı bu takımlar ? mustafa28
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Atılacak daha çok içerik var ben de. Konuyu çok geç keşfettim 😁
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
BMW M4 DTM’e tekrar selam olsun. En azından RC halini alıp kendimi 10 yaşında bir çocuk gibi eğlendirmeyi başardım 😅
-
Geçen seneden kendi çekimlerim. Hepsini sığdıramadığım için seçmek zor oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Ronaldo müzesine bir kupa daha ekledi
UEFA Uluslar Ligi şampiyonu Portekiz
G.O.A.T. 🐐
-
Bunaltıcı sıcaklara start verdik. Bayram boyunca meteorolojik bir gelişme yok.
Bu yüzden bu havaları değerlendirebileceğiniz bir yer önereyim 👇İstanbul-Ayvat Bendi
İlk defa gittiğim bir konum. Masalar biraz az ve giriş kısmından sonra iyice seyreliyor. Ama doğayla tamamen iç içe sakin ve bir süreliğinede olsa kargaşadan uzak kalınabilecek, harika bir mangal alanı.
Yanınızda mangallık olduğu sürece ateş yakmak serbest, giriş ücreti HGS üzerinden 165₺. Gölün çok bir olayı yok çevresi doğal olarak kapalı ama madem gelmişiz, gidelim dedik. Sonra dönüp ufak bir nehir kenarında mangalımızı yaktık. Gidecek olanlara tavsiye ederim 🫡
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sarıyerli misin
Semt takımı sonuçta arada sırada maçlarına uğruyorum. Aynı zamanda Kastamonulu olduğum için iki takımın buradaki karşılaşmalarını kaçırmıyordum, ama seneye böyle bir şansım kalmadı
-
bu senede efsane takımlar geri geldi seneyede sarıyer gelmese bari 1.lig istanbul ve doğu ve güney anadolu doldu
Bizi niye yedin arada musti 😅
-
doluya tutuldum maltepe civarında
-
doluya tutuldum maltepe civarında
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. site linki : http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/2/son-de…arita-uzerinde/
Şu ana kadar en büyüğü 3.1mw'yi bulan sismik aktiviteler
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Burayada ekleyelim. Pek ilgilenemiyorum bu ara okul iş vs… derken gidişat bu şekilde. Pazar günü mayıs için rekor sıcaklıklar gelme ihtimali var, şu anlık sadece ihtimal…
Pazar günü ICON hariç aşırı sıcakları destekleyen model yok. Sonrası ise furkanın dediği gibi gözüküyor.