Hayırlı akşamlar
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dünkü yediği kırmızı kart gördüğüm en saçma hoca kırmızılarından biri
Hoca değil çünkü. Çağın gerisinde kalan bir futbol adamı sadece
-
Gelecek birini bulmakta zor böyle ortama hocam sanki
Gelip bir şeyler yapmak isteyen hocaların kuyusunu kazarken düşüneceklerdi
-
GFS öğlen süper çıkmış. Whisper kar getiriyor. Eline sağlık dayı
Kışın şu sinoptikle neler yaşanır neler...
-
Sergenden hoca olmayacağını anlamamız için ne yaşatması lazım acaba

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Üzerimizde mor var yusser
Dışarıda deneyimledim kıraathanedeki abilerle okey atıyorum şu an 😀
-
Abartmasak. Normal bir yağış durumu. Bu yağışlara bölgelerimiz çok hasret kalmıştı. Sanki büyük bir afet gelecekmiş gibi, havasından vazgeçelim. Bu yağışları ileriki yıllarda çok çok özleyeceğiz.
Abartma durumu yok anormal düzeyde yağışların çok kısa sürede İstanbul gibi bir metropole düşüyor olması belli sıkıntılar yaşatır. Şehir merkezine ulaşan kısım en basitinden trafiği kitler, sıkıntıdan kastımın bu olduğunu anladığınızı düşünüyorum. Sel ve su baskını riski ise yerleşim yerlerinin kötü olması ve değişen iklim düzeninde, özellikle bu tarz yağışlarda hep varolacak. Zaten devlet tarafından bile uyarıları yapılmakta. Ve evet güzel organize olan bir squall line görüntüsü var radar üzerinde. Genede uyarınızı dikkate alıp ona göre yorum yapacağım.
-
Sağlam squall line. Organize olmaya devam ediyor. Özellikle Çanakkale civarına dikkat, şehir merkezine ulaşırsa sıkıntı yaşatır. Takipte kalmak lazım
-
Radar coştu. Kütle 62dbz görmüş durumda yüksek ihtimalle ufak çaplı dolu geçişleri gören bölgeler olur. Kazasız belasız inşaallah.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arkadan gelen kütle Beylikdüzü civarından güney sahillere giriş yapıyor. O bölgeden denizdeki aksiyonu görüntülemek müthiş olurdu.
-
Anadolu yakasında güzel yağış vardır. Arkası da sağlam geliyor gibi de Avrupa boş mu geçecek acaba .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aksiyonu boğazın güneyi ve sonrası yaşıyor.
-
Hadi bakalım giriş yaptı mı wriscuttern durum nedir?
Anadolu yakasına yayıldı güzel yağış alan yerler olmuştur. Benim merak ettiğim şu, kütlenin ilk anlarında Kadıköy dolaylarında küçük çaplıda olsa dolu oldu mu ?
Arkadan güçlenerek bir tane daha geliyo -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güneyden yaklaşıyor
-
ECMWF sezona girişte ağır bir mağlubiyet aldı 🎈
-
Bu sistemde istanbul'a bir şey çıkmayacak mı

Sosyal medyada ciddi bir yaygara var 🫣ECMWF patlama noktasında, yağışlar ICON beklentisindeki gibi denizin üzerinde devam ediyor.