wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Nasıl gidiyo Hatay olur mu rekor
-
Akdeniz tayfada olmasa foruma giren yok, aksiyonunuz bol olsun ❄️❄️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Derece ve yağış türüne bakın 😅😅
-
Hayırlı akşamlar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Model sonu falan ama ufak değişimlerle tam bizlik sinoptik 🙂
-
Eline sağlık Whisper dayı. Okul falan filan derken çok giremedim 🫡
-
Sarp Özdoğan elinize sağlık hocam. Açıklayıcı ve akıcı bir yazı olmuş, hiç sıkılmadan sonuna kadar okuyabildim 🙂
-
-
24 saat arayla git dayı yorma kendini
-
Whisper dayı yazacaklarımı tek videoda toplayan birini buldum.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Doğaya müdahale iyi olmaz derim şahsen
Hayırlı geceler herkese..
Yakın bir düşüncedeyiz dayı ama gerektiğinde kullanmak için deneyleri yapılmalı diyede düşünüyorum.
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Gözünü sevdigim şehir . Yap şovunu yine 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağışın hepsini kar olarak alan şehirlerde varmış