Yaz sıcakları ;
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın güzel bir sonbahar provası var, tadını çıkarın. Gün içinde ara ara sağanaklar var
-
Ben de başarılı olacağını düşünüyorum. Pırpır kanat severim
Kanat deme bana 😅
Çok yaramız var ama en ağrılısı kanat 🦅
-
RESMİ | Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe’de
İyi topçu. Galatasaray için oynarkende en beğendiğim oyuncularıydı. Fenerbahçe'yi bu kadar çok istemeside Fenerbahçeliler için sevindirici olmalı
-
Sarıyer 17:20 itibarıyla 33 derece nem %37 ile düşük seyrediyor. Neyseki hafta başında poyrazla beraber bir süredir standartımız olan havalara geri dönüyoruz.
-
Sergen geldiği an kombinem falan umrumda olmaz… Maçlara gitmeyeceğim. Buradan falan isteyen olursa devredebilirim hakkım yettikçe 😊
Şu dediğimin arkasındayım, derbiler harici maça gitmeyeceğim bu sezon.
-
Beşiktaş’ta Ole Gunnar Solskjaer dönemi sona erdi.
Bu maç özelinde diyecek söz yok. Avrupa liginden elendiği gün konferans ligi ile ilgili üst perdeden konuşuyordu, sonuç ?
Laussane’ye evinde elenmek…
-
Beşiktaş’ta Ole Gunnar Solskjaer dönemi sona erdi.
-
Biz ne yaşıyoruz ya….
-
Maçla ilgili yorumu zaten Sahutt bir Fenerbahçeli olarak ekler. Ben sadece şunu demek istiyorum, Szymanski ne oynadı ???
-
Alınmayan Kerem attı golü dramatik bence
Alınmayan olduğuna emin miyiz
-
Keşke ölmeden şöyle bir sistem yaşasam…
-
Felaket olur. Yaşanmaması dileğiyle...
-
Kazasız belasız yağsın inşaallah abim..
Yağış kısmı bu gürlemeye oranla çok cılız kaldı. Kısa yağış sonrası nem çok yükseldi, buharlaşmanın etkilerini direkt yer seviyesinde görebiliyoruz şu anlarda. Hava yükseliyor ve yeni kütleleri tetikliyor. Bakalım bu yükselimle yeni bir kütle oluşacak mı üzerimde ?
Bir yandan tecrübe bir yandanda uykusuz bir gece oluyor. -
Lokar kütleler etkili akşamdan beri, güzel sürpriz oldu. Hava çok kuru bolca oraj aktiviteside var. Muhtemelen en fazla 15-20 metre yakınıma düşen bir yıldırımla yataktan fırladım ⚡️