Yağışlarımıza yaklaşıyoruz inşaallah Çağrı Erdal . Barajlarımızın çok ihtiyacı olduğu bu dönemi maksimum verimle geçiririz umarım.
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Emeğinize sağlık hocam 🫡
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Tekirdağ pankartının hemen üstünden topun direğe süzülüşünü izlediğim an…. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vaayy ilk kar ihtimalleri gelmiş, yok mu senaryoları inceleyen ?
-
20 Ekim civarına bakmak lazım
Hayırdır Eren kış mı geldi ?
Model konusuna yorum atmışsın 😅 -
-
Sezon başlıyor 😎
-
Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun
-
Hamakların ikincisi ve daha güzeli yolda gibi abi Çağrı Erdal 🌧️🌧️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sezonun ilk hamağı kuruldu 🍂
-
Yaz sıcakları ;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yarın güzel bir sonbahar provası var, tadını çıkarın. Gün içinde ara ara sağanaklar var
-
Ben de başarılı olacağını düşünüyorum. Pırpır kanat severim
Kanat deme bana 😅
Çok yaramız var ama en ağrılısı kanat 🦅
-
RESMİ | Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe’de
İyi topçu. Galatasaray için oynarkende en beğendiğim oyuncularıydı. Fenerbahçe'yi bu kadar çok istemeside Fenerbahçeliler için sevindirici olmalı