wriscuttern tarafından yazılan gönderiler

PSG dedik ama not düşelim yine de.

İngiliz takımlarının sağı solu belli olmaz.Pek bedavaya geldiler PSG karşısına ama maç oynamadan kazanılmaz.

PSG temposu İngiliz kulüplerinin olağan oyun tarzıdır.

PSG tam anlamıyla makina gibi takım olmuş dayı. Durmak bilmeyen ön alan baskısı, bek kanat farketmeksizin herkesi hücuma yığıyolar

Başarısızlık durumunda satışa çıkar takım muhtemelen o parayı vermek için sağlam sponsor gerek, bakalım bu sene ilginç olur belki de şampiyonluk yarışı için

Jurasek opsiyonu zorunlu değil, KWP için bonservis ödenmedi. Orkun ve Abraham için ödenecek paralar yıllara yayıldı. Yapılan projeler zaten bu transferlerin teminatı olarak görülüyor. Bu transferlerin devamıda gelecektir. Satışa çıkar falan Beşiktaş’ta kolay kolay yaşanacak işler değil dostum…

Üstelik Ahmet Nur Çebi, Hasan Arat dönemlerine bakıldığında kimlere ne kontratlar ne bonservisler verildi. Yani demek istediğim, Beşiktaş’ın artık transfer yapmayı bilen bir futbol aklı var. Parayı sağa sola savurmayı bıraktık.

Uzun zaman sonra transfer dönemine bu hızda giren bir Beşiktaş görmek duygulandırdı. Serdal Adalı beni fena halde ters köşe ediyor, helal olsun 🫡

11 Temmuz itibarıyla anlaşılan isimler;

David Jurasek ✅

Tammy Abraham ✅

Orkun Kökçü 🦅✅

Kyle Walker Peters ✅

Gidenlerle ilgili gelişmelerde en az transferler kadar mutluluk verici.

Terbiyesizlik etmiş,başkan olsam anında kapının önüne koyardım

Organizasyon konusunu anlamadım 🙂

Beşiktaş'a açılan yol oldu abi Orkun için. Buraya yansımayan kısımda hoca, Orkun'a sertçe çık dışarı diyor sonrasında yaşananlar malum. Bruno Lange sorun yok diye açıklama yapsada Orkun geri adım atmıyor ve kulübe fikrini iletiyor. Sonrasında gösterdiği net tavır ile başka takımları redderek, başkanında yoğun çabasıyla Beşiktaş'a geliyor...

Fikrimi geri alıyorum...

Futbol tarihinin en iyi organizasyonu;

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Derdin ne senin söyle bakım bana

Üstten üstten cevaplara devam... O zaman daha net konuşayım;

Öncelikle buradaki abilerim dostlarım ve kardeşlerim görevimde kalmama izin verdiği sürece, İstanbul sorumlusu olarak sorduğun herhangi bir soruyu cevaplamayacağım. Hatta bu mesaja atacağın alıntınında benim için bir önemi yok, istediğin gibi abilik taslayabilirsin benden bir cevap daha alamayacaksın.

Önceden dediğim gibi;

Abi senin troll olduğunu düşünüyorum artık. Kışın her yerde kar tutar sen ''kar bile yağmadı'' yazarsın. Yaz gelir çöl istersin, es kaza 45-50 derecelere çıksak ''benim bura neden 10 derece'' diyeceksin gibi hissediyorum...

Buradaki insanların iyi niyetlerini suistimal ettiğin sürece bana samimi gelmeyeceksin. Aykırı takılarak ancak sosyal medya vs... gibi ortamlarda laf dalaşına girmek, abilik taslamak, hoşuna gidiyor muhtemelen. Belkide farklı bir ego tatmin etme yöntemidir, bilemiyorum. Şimdi sessizce diğer insanlarında durumu farkettiği ve senin forumdan banlandığın gün için beklemeye geçiyorum. İyi akşamlar.

Bu konuya bilgi almak için girip, içinde bulunduğum saçma atışmayı okumak zorunda kalan herkesten özür dilerim...

İş ve okul düzenim dolayısıyla çok fazla ilgilenemediğim bir dönemdeyim. Furkan190355 abime ayrıca teşekkür ederim...

Diogo Jota geçirdiği trafik kazası sonucu kardeşi Andre ile beraber hayatını kaybetti.

Daha 10 gün önce evlenmiş 3 tanede çocuğu varmış…

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.