Sağlam yağış var. Baya ıslandım bu akşam 🌧️
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çok yüksek potansiyelli bir sistem elimizden kayıp gidiyor en çokta buna üzülüyorum
23 Aralık 2021 gene çok potansiyelli bir sistemi kaçırmıştık. Sonrasında güzel bir kış mevsimini geride bıraktık, belkide tekerrür eder
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu güncelleme baştan aşağı saçmalık nao negatif bile değil nötr seviyesinde ama gronlanda kafa atmış
Kendimce doğru yorumlamışım ama yanlış biliyorumdur diye yorum yapmak istememiştim 🫡
-
-
Keşke daha iyi şartlarda karşılaşsaydık başkanım, rabbim acil şifalar versin. Seni savunup oy attığım için içimde gram pişmanlık yok. İşler çıkılmaz bir yere doğru giderken koltuk sevdasına düşmeyerek, yapması gerekeni yaptı. Onca sağlık sorunundan bahsetmeden erdemli bir şekilde çekti gitti, yolun açık olsun
Çok daha kötü günlerimiz olacak bu sezon, biz taraftarlara sabır sabır sabırrr
Hasan Arat konusunda yanılmışım. Samet Aybaba’nın açıklamalarını beklemeden bu yorumu yazmak talihsizlik olmuş benim adıma. Tek suç onun değil tabiiki ama yönetimdeki vasıfsız insanları bir araya getirdiği için esas suçlu Hasan Arat, ANÇ’den bile kötü yönettiler.
Hüseyin Yücel’e gelirsek çok doğru bir duruş sergiledi, Beşiktaş için en iyisini dileyerek süreci takip etmeye devam… -
19 Aralığa 1 tane kar tanesi bile denk gelse ne güzel olur. Doğum günümde kar görme hayalimi gerçekleştirmiş olurdum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben bunu takip ediyorum Sahutt ☀️😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sahutt hareketlenmeler başladı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Keşke daha iyi şartlarda karşılaşsaydık başkanım, rabbim acil şifalar versin. Seni savunup oy attığım için içimde gram pişmanlık yok. İşler çıkılmaz bir yere doğru giderken koltuk sevdasına düşmeyerek, yapması gerekeni yaptı. Onca sağlık sorunundan bahsetmeden erdemli bir şekilde çekti gitti, yolun açık olsun
Çok daha kötü günlerimiz olacak bu sezon, biz taraftarlara sabır sabır sabırrr
-
Hasan61 Aralık'ta 0 rakıma kar beklemiyorum
Benim balkon ?
-
31 Aralık 2024 gecesi, yılbaşına saatler kala İstanbul'un bazı semtlerinde kar diz boyuna ulaşmıştı. Tam 9 yıl sonra müthiş bir kar fırtınası ile yeni yıla merhaba
-
Bu arada dostlar ECMWF artık 360 saatlik bir vadede tahmin yapıyor, buyurun linki ve güncellemenin devamı
-
zowh devreye girdiyse kış başlamış demektir
Zowh benim 2016’dan bu yana kullandığım nickname, neredeyse her online oyunda kullanıyorum. Burada ilk yazıldığında şaşırmıştım
-
Arşivimde şöyle bir şey buldum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 26 Ocak 2012 ECMWF güncellemesi
Bu da o tarihte gerçekleşen (ECMWF verileriyle)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.