wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Burayada ekleyelim. Pek ilgilenemiyorum bu ara okul iş vs… derken gidişat bu şekilde. Pazar günü mayıs için rekor sıcaklıklar gelme ihtimali var, şu anlık sadece ihtimal…
Pazar günü ICON hariç aşırı sıcakları destekleyen model yok. Sonrası ise furkanın dediği gibi gözüküyor.
-
Modellere göre önce saglam kısa süreli bir Afrika gözüküyor istanbul 30 dereceleri geçebilir sonrası lodos arkası sağlam oraj gibi duruyor
Burayada ekleyelim. Pek ilgilenemiyorum bu ara okul iş vs… derken gidişat bu şekilde. Pazar günü mayıs için rekor sıcaklıklar gelme ihtimali var, şu anlık sadece ihtimal…
-
Mobilden siteyi kullanmak eziyet. Tıklanmıyor hiç bir şeye 4-5 kez sayfayı kapatıp açarak ulaşabiliyorum konulara
Uzun süre sonra bugün sorunsuz girebildim
-
Mobilden siteyi kullanmak eziyet. Tıklanmıyor hiç bir şeye 4-5 kez sayfayı kapatıp açarak ulaşabiliyorum konulara
-
Dayım hala model kovalıyor 🥶🥵
-
Çok yoğun bir dönem geçirdiğim için çok fazla forumda bulunamadım. Keyifler nasıl ahali ?
-
Hala çıkarmadılar 🫠
Şarkı dinletiyorlar 😑
-
İlk defa kadıköy deplasmanına gittim galibiyetle dönmekte ayrı güzel 🦅
-
Sarıyer’im yolun sonu süper lig olsun. Darısı GMG Kastamonu’nun başına 🫡
-
4.9 artçıyı hissettik gene
-
Geçmiş olsun sarıyerde ilk defa bu kadar net hissettim depremi
-
mehmet civan vallahi abi bu sezon hiç bir şeye olmaz diyemiyorum 😅
Ama herkesin birbirine jest yaptığı bu ortamda Beşiktaş 3. olur ✅
-
Muğlaspor 2. Lig'de
Kanka her ligi takip ediyon vallahi, bravo 😅
-
Şampiyonluğa oynama konusunda hemfikirim hatta daha karamsarım diyebilirim. Gençlere gelecek olursak hocanın özellikle Göztepe maçı için gençleri Arroyo, Fahri Kerem, Semih… bu kadar dışarıda bırakacağını zannetmezdim. Beni dünki tercihleriyle inanılmaz şaşırttı. Avrupada olmamız şart, hem bu alışkanlığı kazanmak hem de ekonomi açısından. Bir de tabi bu işin topçu bulma boyutu var, avrupasız bir fikstüre kaliteli topçu bulmak benim gözümde imkansız. Sahutt