Yasin Kol adlı şahısın maç yönettiğine emin miyiz ?
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kasımda aşk başkadır 🥶
-
Şu videoyu 10 dakika olarak nasıl indirebilirim
Snaptubeden keserek indirebiliyor olman lazım, android kullanırken çok işime yarıyodu. Web’den bulabilirsin programı apk olarak;
Snaptube - Video ve Müzik İndirme ProgramsızAndroid telefonunuzda Snaptube’u indirin. Bu Video ve Müzik İndirme Programı ile ücretsiz olarak sınırsız içerikleri indirebilirsiniz ve hızla hayret verici…www.snaptubeapp.comBelki kullanıyorsundur ama kullanmıyorsan kesinlikle indir, işine mutlaka yarar.
-
Haberlerde hala uyarı yapıyolar İstanbul için
-
Lakırtı
-
En başından beri dedim 😊
E biz de sana güvendik, evdekilere bile izletmedim o sallamasyon haberleri
-
Yok 200 yılın yağışı yok o yok bu yok şu derken fena patladılar
-
Hasan61 mesajımı beğenip konuyu hatırlattığına göre sallayalım bakalım. 17 Aralık 2022 İstanbul’a ilk kar düşecek
-
Benden kaynaklıysa yine
Mahmut Sami yardımcı olabilir bence
Kullandığın marka model ve tarayıcı ne ?
-
Senin telefondan kaynaklı bir durum bence
-
Süper Lig Resmi İnstagram Hesabı Açıldı
Fenerbahçe logosunda neden yıldız yok ?
-
Emirhan İlkhan haberleri doğru sanırım, yönetim kendi fişini çekti benim gözümde
-
Yok işte "eyyam-ı bahur sıcaklıkları,cehennem sıcaklıkları, ege 50 derece ,istanbul gölgede 40 derece" gibi asparagas haberlere inanan insanlara acıyorum böyle insanları ünlü edip gerçek uzmanları arkasında bırakmak
umarım o 133 bin kişi aklını başına alır bu arada istanbul en fazla 34-36 derece olur gölgede bu değerler daha düşük
Foruma bunu sormaya girecektim her haber bülteninde bu aralar bu tabir var, banada zırva gibi gelmişti haklıymışım
-
Aynen bende yemedim yemeyi düşünmüyorum
Ben de bu yaz yemeye başladım, tanesinin 50 kuruşa satıldığı dönem ilk kez denemiştim ve kusmuştum ama bu sene bi bağımlılık yaptı 🙂
-
Sitenin yeni hali harika olmuş eline sağlık Mahmut Sami abi ve emeği geçen herkes