KMA bile paylaşılıyorsa sistem falan yok demek ki ortada...
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yani diyorki son 3 yılın benzeri dükkanı kapatin seneye bakın
Allah göstermesin ne diyelim
Bu görüntü son 3 yıldanda kötü rabbim göstermesin
-
Bir 10-15 gün modellerden uzaklaşmam lazım
-
Kusura bakmayın ama ben bile bu kışa olan inancımı kaybettim. Burda 3 4 güncelleme üst üste modeller ayın 18 19 una neler neler verdi. Kışın başından beri modeller sürekli öteleme ve soğukları kırpma eğiliminde. Artık gerçekten model takibi bile yapmak istemiyorum. En azından kar gelirse bir anda daha çok mutlu olurum beklentiyi düşük tutmak lazım. Yaa onu bırakın diyagramlar aşırı iyi gidiyordu. Sabah güncellemelerine bakıyoruz tam anlamıyla rezalet kıyılar için kar yapacak potansiyeldeki senaryolar azalmış bile. Zaten dün zonal rüzgar haberi de can sıkıcı oldu. Bunlar benim fikrim hani kış bitti falan da demiyorum. Mart 15 gelmeden asla da bitti demem ama inancım aşırı derece de kalmadı yani
Ocakta kar yağmayan her kışa karşı ben de böyleyim, sabırla beklemekten başka çaremiz yok. Bol bol yağış alsak kâfi bu süreçte
-

Devamı olsa daha iyisi iniyordu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Valla naftalin koktu abi benimkiler

-
Bu gece güncellemesi zevkli ve kalabalık bir takibe maruz kalacak sanki.
Paylaşıma müsait olan arkadaş varsa 00.30 da ondayız, yoksa bu yaşlı adam her zaman olduğu gibi hazır kıta bekliyor
Ders çalışıyorum abi takip etmeye çalışırım
-
GEM
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
-
Abi eline sağlık adam ettin GFS beyi 😅
-
Soğuklar kar seviyesi için ideal iyidir kaç olmasını istiyorsunuz. Şu vaziyette böyle bir sistem emaresi var buna şükür etmemiz lazım
Abi bence kıyılar çoğunlukla havada izler gibi duruyor bu görüntüde, sen nasıl yorumlarsın ?
-
Bence bu dizilimde soğuklar bu kadar cılız kalmamalı
-
-10 Ve altı senaryolarda artış var hala daha bu ocağın 20 sinden sonra hareketlenmenin olacağının işareti
Aynen öyle ihtimaller sabah diyagramına göre düşsede, bu diyagramdaki senaryolar daha umut verici bakalım akşam ne diyecek.
Modellerde hala net olmayan 11-14 ocak civarını önce çözmeleri lazım. Devamıda ona göre şekillenecek
-
Diyagramı beğendim bir şeyler vadediyor sabırla takip edeceğiz