wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu sistemin tabiki de direk inmesini kimse istemez hayatı yaşam koşullarını etkileyecek cinsten. 2 m sıcakları -40 Lara dayanıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çokta düşünmeye gerek yok abi, böyle inmeyeceği kesin gibi zaten
-
Bir yorumda ben eklemek istedim.
Öncelikle ocak ayını büyük ölçüde boş geçecek olmak çok üzücü. Özellikle kıyılar için baktığımızda gece gündüz dengesi güneş ışınlarının geliş açıları vs… karın yerde kalması için daha uygun.
Öte yandan şubat ayları son yıllarda ülkemiz için şanssız geçiyor bu yüzden ocaktaki kötü gidişat sonrası “balık baştan kokar” diye düşünenler şubat ayı içinde beklentide olmak istemiyor. Bu yüzden umarım şanssızlığımızı kırdığımız bir sürecin içerisine gireriz ve herkes özlediği kar yağışlarına kavuşur.
Kötü açıdan düşünürsek, ocak ayı görüntüsü şu anda zaten rezalet. Şubat ayıda kötü geçerse eğer geçirdiğimiz 2 kıştanda daha kötüsü bizi bekliyor demektir.
İstanbul özelinde bilimsel olarak doğruluğu olmasada “soğuk kasım = sıcak kış” korelasyonuna ben dahil çoğu insan inanmaya başlar.
Bu kışın boş geçtiği senaryoda kasımda kar gördüğüm her sezon sonrası rezalet bir kış geçireceğiz düşüncesiyle sezon boyu her sisteme şüpheyle yaklaşırı. -
Valla bence dükkanı çoktan kapattık. Ben bunu ta Kasım sisteminden sonra dile getirmiştim. Bu kışın yaşayacağımız en güçlü sistem Kasımda gelen sistemdi Bu sistem ocakta aralıkta gelseydi efsane bir kar yağışı olurdu.. o derecede bir sistem kışın kalan günlerinde pek olası gözükmüyor. Bunun için birçok veri var. Kırıntı sistemlerle devam.
O bir çok veriden 1 tanesini bile atıp buraya sonuçlarıyla açıklarsanız biz de kapatırız beraber kışı, bekliyorum....
-
Sar baştan rezalet senaryo umarım gerçekleşmez
-
O tarihlerde bir salınım var gibi umarım bizede yarar

-
Eline sağlık Athena
-
Ne bu Avrupa özlemin be kardeşim
-
-
Ömer sen iyi değerlendir bu günleri kışın geri kalanı bizim
-
Arkadaşlar şuan atmosferik veriler çok hareketli çok değişkenlik gösteriyor modeller ayak uydurmaya çalışıyor bir nebze ama 3 aşağı 5 yukarı ortlama bir çıktı geliyor 144 saatlere kadar mutabık bir model güncellemesi izliyoruz. 144 sonrası her an değişme açık.
Ayrıca son olarak ssw deki bu durumlar kış mevsiminin uzamansına hatta ve hatta eski efsanevi sistemlerin önünü açmaktadır. Şubat ayı çok değişik geçecek.
Ağzından bal damlıyor abi inşaallah
-
Azor bir kolunu İtalya üzerine atması lazım yoksa o ULL’yi izlemeye devam edeceğiz
-
İndirecek mi dersiniz?
Üzerimizdeki YB’den kurtulabilirsek neden olmasın ?
-
-
Devamında inerdi herhalde değil mi ?
O kadarda değil