Sistem belki bizede dokunacakken azorun tepesine bir AB daha bindi
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Portekiz açıklarındaki AB bir gidemedin be
-
Gene ucundan bir yerinden sevenleri kavuşturdu. Eline sağlık Athena iyi geceler herkese 🫡🫡
-
İskandinav bölgesinde basınç artışı var
-
Naz yapmada son saate ver bari sistemi 😅
-
Ege denizi ise boş boş bakayi
Napsın hocam YB almış onuda 😅
-
Azor çok önemli. Soğuklar atlantikteki ab ile birleşmeye meyilli ancak azor buradaki gibi devreye girip set çekebildiğinde ya avrupaya ya bize bir sistem iniş oluyor
-
Akşamdan sonra bu güncelleme çok çok iyi, o siklon doğulayıp devamında sistemi bize çeker mi acaba ?
-
Hayır demek istediğim nao -4 de olsa sistem alabiliriz +4 de de alabiliriz

Ben seni anladım dostum benimkisi genel bir kafa karışıklığı

-
Bazen ao nao zonal rüzgarlar diyagramlar ve diğer endeksler hiç bir işe yaramıyor gibi geliyor mu sizede ? daha doğrusu uyumsuzluk gibi
Modeller mi endeksleri etkiliyor, endeksler mi modelleri belirliyor.
Tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan çıkıyor ?
-
BEŞİKTAŞ JK 37. BAŞKANI SERDAL ADALI
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kral derdik bir de. GFS son yıllarda performansını arttırdı genelde böyle değişimleri ilk gösterem model GFS oluyor 🫡
-
ECMWF paylaşımı yok ancak o da GFS’ye uyuyor şu saatlerde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kafalar hala karışık olsada ortalama epey bir bozdu bu güncelleme ile beraber
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Soleggiato ☀️☀️🥵
Ömer seni İtalya adına sinerji yapmaya davet ediyorum