wriscuttern arpege yarına bir bant vermiş uf diyorum
Sen bile uf diyorsan 😶
Şöyle bi 70-80 cm kardan adam yapayım yeter, söz verdik haksız çıkmayalım küçücük çocuğa 😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturwriscuttern arpege yarına bir bant vermiş uf diyorum
Sen bile uf diyorsan 😶
Şöyle bi 70-80 cm kardan adam yapayım yeter, söz verdik haksız çıkmayalım küçücük çocuğa 😅
GFS 06Z’ye göre olayın kendisi Samsun abi. Ama değişime açık
Keşke bizde de öyle olsa
Nasip abim, hayırlısı buymuş 🙂
CAN abi örtü tahminin var mı ?
Önceki yazdığın geçerliliğini koruyor mu ?
O vorteksin vurduğu yerde gerçek manada göz gözü görmez
CAN abi haritalı tahminlerin çok iyi oluyor. Teşekkür ederim 🫡
İstanbul'da okullar yarın tatil edildi
Beklenildiği gibi olmuş abi, umarım güzel bir örtü alırız. Ailemizde ilk defa karla tanışacak birisi var kendisinin boyunda kardan adam yapacağımıza söz verdim 🙃
2021 Şubat sistemi ben = 2025 Şubat sistemi Athena
Ama merak etme sen benim kadar şanssız olmazsın 😅
Acısı çıkar 😎❄️⚡️
Sanki gelir gibi sen ne düşünüyorsun wriscuttern
Bana sorma ben bu forumda deklerdeki şanssızlığımla tanınırım 🙂
İnşAllah ustam yaw sabahtan beri hiçbir şey olmadı bugün zayıf bekleniyordu ama zayıf bile yağış göremedim tek umudum o kütleler.
Yarını hayal etmek için bugünki kütleler güzel oldu. Yarın bulut tepe yüksekliği 1-1.5km daha fazla olacak skew-tye göre. (Skew-t analizi yapmak istedim ama biraz daha bu konuda bilgimi geliştirmem lazım)
Yarım saate vurduğu yeri ihya eder arkasıda var
Sanada vurur inşaallah kanka
Hocam bu yağacak karlar haftaya Salı çarşambaya kadar biraz da olsa kalır mı yoksa hemen erir mi1-2 gün içinde
değişik bir soru olmuş 😅
Kar birikimine bağlı biraz. Gündüz erime kaçınılmaz ama gece sıcaklıkları eksilerde olacağı için kıyıda köşede kalır mutlaka
Size turuncu uyarı bize turuncu kütle o zaman Athena 🤓
Esenlerde çatılardaki karların yarısı eridi yine 0'dan başlayacaz gibi
Burada yeni örtü erisede dün oluşan örtü kalıyor güneş altında bile olsa. Erime daha yavaş eski örtüde
izobarlar nerede gözüküyor bu uygulamada
İzobarlar için windy uygulamasını öneririm. Sağ alttaki 3 çizgiye basarak basınç eşçizgilerini açarsanız daha anlaşılır olucaktır. Aşağı kaydırdığınızda her modeli görebilirsiniz ayrı ayrı hepsini sunan bir uygulama. Çok fazla içerik mevcut