Bir süredir var çekimleri yeni yapılmıştır. Aldık bile çoktan 🙂
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Nisan ayı serin ve yağışlı geçmeye aday

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
YASİN KOL
FIFA kokartı ❌
Oyunculara iletişim ❌
Daha önce derbi yönetmedi
Daha önce klasmanı düşürüldüGündemi hakem hatalarıyla dağıtacaklarına inanmaya başladım yavaştan 😅
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hayırlı günler

-
Diziler çok uzun ya…
Hiç dizi bitiremedim henüz 1-2 bölüm sonra kopuyorum
-
Mahmut Sami abi apple cihazlarda profil fotoğrafına tıklayarak bildirimler kısmı açılmıyor 2-3 gündür. Ya da sadece ben bu sorunu yaşıyorum.
Kısıtlamalar sonucu forumda ağırlaşma olmasından kaynaklı olabilir mi ? -
-
Karadenizdeki kütleler virga değilse bir şeyler koparabilir miyiz acaba ?
ENKA dp -3 şu an
-
Yıl 2025, vpn açarak YouTube'dan soru çözümü izliyorum.
-
Dün cephenin beklenenden erken çekilmesi bugün ise kütle oluşumlarının cılız kalmasıyla (beklentiye uygun) bazı konumlarda hiç kar göremedik. Bize kalan ise kuvvetli poyrazla hissedilen sıcaklığın bir hayli düştüğü, kurak bir kış günü oldu 🫡
Geceden itibaren kar şartları bozulsa da karadeniz üzerinden perşembe günü ara ara kütleler uğrayacaktır.
-
Selamünaleyküm Hayırlı akşamlar
Kalp krizi sonucunda anjiyo olduk ve bir adet Stent takıldı
Rabbim beterinden sakınsın abi, geçmiş olsun tekrardan

-
Çikolata dediğin şekerli olacak adı üstünde tatlı 😀
Sütlü tatlılar güzel

-
Canım çekince arada bir alırım. Çok lezzetli bir çikolata fiyatı pahalı olsa da tavsiye ederim 40-45 lira civarı bir şeydi sanırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aşırı şekerli gelmişti bana. Bitterden devam, sana afiyet olsun 😅