Haberden ziyade diksiyona çok takıldım abi
UsTaD
Şimdikiler kar yağışını bile bağıra bağıra anlatıyor. Oysaki bu şekilde sakin olması kulağa ne kadar hoş geliyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHaberden ziyade diksiyona çok takıldım abi
UsTaD
Şimdikiler kar yağışını bile bağıra bağıra anlatıyor. Oysaki bu şekilde sakin olması kulağa ne kadar hoş geliyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Takip edilecek tarih aralığı

kervan halı poşeti (çok iyi kayıyo bu arada)
Vakit onun vakti, 36 ay 30 gün sonra...
Tek kütle dün geceden daha fazla birikim yaptı Eren
Gelecek sistem bu
Bir de hayal kuruyo derler şunun güzelliğine bak...
Çarşamba şaşırtıcı şekilde örtüyü kaptıktan sonra bir daha hiç tamamen erimedi. Azalsada hep bir örtü vardı dışarıda, değişik bir sistem oldu ve olmaya devam ediyor.
3 gündür erimesine rağmen her sabaha örtüyle uyanmak
Gece yollar tutar sabah ortuyle uyaniriz gibi araç üstleri full buz kar diye elimi attım elimi kesti
Eldiven takayım o zaman, eyvallah ![]()
Eren baya tutmuş la.
Bu kütle > 2022-23 + 2023-24
Parka 5 cm eklemiştir bu yollar bile beyazladi
Öyle duruyor. Yarın sabah gene gezinti gözüktü bana ![]()
Radar ve uydu görüntüsü güzel, sıcaklıklarda dip olduğuna göre sabaha güzel sürprizler olabilir
Usta sallarken bile 3 saat yazıyosun ![]()
Yapsana benim gibi 1 sayfa önce milenyum sistemi indirdim ![]()
Bu kütle sayesinde eriyen yerler beyazladı. İyice yoğunlaştı, güzel bir sürpriz oldu ![]()
Güzel bir kütleyle veda moduna geçiyorum. Şu sıralar çok huzurlu bir ortam var ve açıkcası bu sakinlikte yağışın tuttuğuna uzun süredir şahit olmamıştım 🙃
Açıkcası böylesi büyük olması korkutmuyor değil umarım afet derecesine gelmez ve keyfini süreriz
İnşaallah abi. 2022 İstanbul merkezi ortalasaydı afet seviyesine gelebilirdi. Vurduğu yeri 60 cm yapmıştı