İyi geceler.
Başkan bu saatte iyi geceler diyorsa “Bu gece güncellemesinde bir şey yok, sabaha bakarız” diye yorumlarım ya da kar göremediğim için kafayı yemek üzereyimdir ve aslında sadece uykusu gelmiştir 🤔
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİyi geceler.
Başkan bu saatte iyi geceler diyorsa “Bu gece güncellemesinde bir şey yok, sabaha bakarız” diye yorumlarım ya da kar göremediğim için kafayı yemek üzereyimdir ve aslında sadece uykusu gelmiştir 🤔
İP ban falan atamıyor muyuz abi Sinan ?
Teşekkürler abiler gece güncellemesinde görüşmek üzere
Bu gece burada olmaya çalışacağım takipteyiz inşaallah ![]()
Sarp Özdoğan hocam emeğinize sağlık 🫡
Ortalamalar bu şekilde fatih3428
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs ve Ecm senaryo ortalamaları çok iyi görünüyor
Bu sayfaya atılanlar GFS diyagramındaki senaryolar. Örneğin Athena ‘nın attığı mesaj sağ üste bakarsan GEFS’in 6. senaryosu
GFS UZUN VADE
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. CONTROL 😲
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Selamm ya 🙃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Uzun yıllardır maçlara giden bi taraftarım ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Beşiktaş’ı daha önce hiç bu kadar sahipsiz hissetmemiştim.
Hakemlerin verdiği yanlış kararlara her gelen yönetim “biz gerekeni yaparız, şöyle yaparız böyle yaparız” diyip kendi seçim propagandasına çeviriyor fakat aynı hatalar katlanarak devam ediyor.
İşin tribün boyutuda ayrı bi durum tabi özellikle bu seneki Beşiktaş taraftar profili rezalet. Tıpkı futbolcular gibi taraftarda maç seçmeye başladı. Stadı dolduramıyoruz 30 bin kombine sahibine rağmen gelenlerin çoğu ise takımı ıslıklayıp gidiyor.
Skoru kaybettiğimiz anda homurtular ıslıklar başlıyor. Ama aynı ıslıklar Alanya maçının son dakikalarında (çoğu zaten bu dakikalara kadar çıkıyor) Rafa’nın penaltı beklediği pozisyonda hakemi baskı altına alamıyor.
Hakemde zaten karşımda bir muhatap yok kim bana karışabilirki diyip VAR ile görüşmeden kararını uyguluyor ve sonuç mutlak 2 puanı daha kaybediyoruz.
5 gün sonra seçim var gene sandığa gideceğiz ama 2 başkan adayınada oy atmak istemiyorum. Kim seçilirse seçilsin umarım mayıstaki seçime kadar iyi yönetir ve bir sonraki yönetimin (umarım Fikret Orman) işini kolaylaştırır.
-10 altında senaryolar görmeye başladığımıza göre takibe başlayabilirim
Sinan abi saygılar...

Eline sağlık dayı Whisper 🫡
Eline sağlık dayı Whisper hayırlı geceler 😴
Sağlam yağış var. Baya ıslandım bu akşam 🌧️
Çok yüksek potansiyelli bir sistem elimizden kayıp gidiyor en çokta buna üzülüyorum
23 Aralık 2021 gene çok potansiyelli bir sistemi kaçırmıştık. Sonrasında güzel bir kış mevsimini geride bıraktık, belkide tekerrür eder
Bu güncelleme baştan aşağı saçmalık nao negatif bile değil nötr seviyesinde ama gronlanda kafa atmış
Kendimce doğru yorumlamışım ama yanlış biliyorumdur diye yorum yapmak istememiştim 🫡