Ağaç dallarının beyazlaması doğrudan havaya sokuyor insanı, çok güzel duruyor. Az önceki kısa süreli yağışta bembeyaz oldular tekrardan
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
bant yakaladım wriscuttern 1 saatlik
Ben nasıl yakalayamadım aynı hatta 😅
-
Oluşumlar olmaya devam eder ama Yalova’ya kadar inemeyebilir. Bugün sistemin en etkili kısmıydı. Net bir şey söylemek zor radar takip et
-
10 dakikalık bir kar geçiş oldu, eriyen yerleri imceden beyazlattı
-
Yapmasam olmazdı 🙂🦅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sistemin en uzun buz sarkıtı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Boğaza bakış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Maslak - Levente bakış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kardan eleman
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Konumum için 2021 şubatın en sağlam örtü olduğu anından iyi değil ama yağış, radar takibi ve kar kalitesine vs.. baktığımızda kat kat daha iyi.
2019 şubata benzer bir sistem oldu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sarıyerde -10 derece var
Tam üstümde la
-
DEK’ler daha aralıklı ve daha sığ şekilde pazar akşamına kadar edecek. Bu gece ve yarın sabah-öğlen arası ULL’nin dönüş hareketiyle DEK için şartlar tekrardan biraz daha iyileşerek gece saatlerinde parça parça daha etkili kar geçişlerine sebep olabilir.
Radarı takip edelim 🫡 -
Dün geceye kadar sistemin yıldızı boğaz hattı gibiydi ama şu an anadolu yakası bence 😅
Örtü görmeyen kalmamıştır umarım 🫡
-
Bazı kütleler birleşiyor
-
İnşallah hocam dün gece cok iyi yağdı karşı bina bile gözükmedi bir ara umarım bu gece daha fazlası olur suan yerler buz tutmus durumda
Sırayla her bölge nasiplenecek bu radar boş geçmez

-
Böyle yağsın 1 hafta bile uykusuz kalırım muazzam...
Dışarıda hiçbir şeyi göremiyorum. Çok fena tipi var.
Eren de görseydi keşke
Şunu yazdığım sıralar 37dbz kütle geçişi olmuş
-
Hocam esenlerde görür değil mi bunu 5 e kadar uyumayı düsünmüyorum
Hocam oluşumlar her bölgeyi etkiler. Radar çok güzel. Ayrıca kütleler karada güç kazanıyor gibi yoksa bu kdar yoğun bir yağış olmazdı konumumda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kütleler yaklaşıyor konumuna yuserdo
-
Böyle yağsın 1 hafta bile uykusuz kalırım muazzam...
Dışarıda hiçbir şeyi göremiyorum. Çok fena tipi var.
Eren de görseydi keşke