Kütle çok ağır ilerliyor hala konumumu tam etki altına alamadı
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
ruzgar tam karayel degil. denizin uzerinden geliyor. deniz 8 derece
Hayırlısı abi, yağış olsunda bir ara karda yağar ❄️
-
Güzel kütle yakaladık ama hafif yağmurdan öteye geçemedi
Eren var mı senin orada bir şeyler
-
kutleler dey mi dek mi?
Konumum için DEY
Kütle girdi ama sıcaklık düşmedi dew point 2.4°
-
-
Bekliyoruz bakalım kütleleri
-
Sarıyerde kar başlamış
Evet. Tam yazmaya gelmiştim, hızlandığı ara 3-5 dakika lapa lapa yağıp geçti
-
Başakşehir ve Beylikdüzü'nde yağması lazım aslında oralar yüksek yerler
Sulu kar geçişleri olmuştur bazı yerlerde ama Anadolu yakası show yaptı genele bakınca
-
Avrupa yakasında kar yağan yer var mı
Akşam bizede düşer 3-5 bir şeyler acele etme Erenn
-
Hocalarım video nasıl yükleniyor buraya daha demin yükleyemedim
ben youtube'a liste dışı yükleyip buraya link yolluyorum
-
Sahutt 500hpa beklentisini atabilir misin önümüzdeki saatler için ? (ücretli verilerden)
-
Forumda geçirdiğim 4 yılın sonunda
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
wriscuttern burda kar topu yağıyor 😂
Anadolu yakası şanslı dedik te bu kadarda olmaz 😀
Elbet çıkarı acısı

burada kar yok yağış hafifledi baya
-
Maltepe'den gelen görüntüler ile sistemin adım adım işleyişini bu gönderi altında toplamak istedim
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Yeni ve son eklenen görüntü 20 dakika öncesine ait
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.