CAN abi sistem için haritalı cm hesabı yapacak mısın ?
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yoğun kar ikonlarına hazır mıyız ? 🙂
-
GEM KONTROL
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GEM ENS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Biraz batılayınca ECM bile sistem süresini uzatmış 🙂
Ayrıca ana çıktının yağış konusunda ortalamadan ne kadar ayrıştığını buradan daha net görebilirsiniz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gem ve senaryoları bizim için en iyi model olmaya devam ediyor. Sabah çıktılarında ECMWF ortalamalarındada batılama daha belirgin, biraz ecm gfsye birazda gfs ecmye benzeyerek devam ediyor sistem, akşam güncellemeleri önemli.
-
Güncelleme kimde?
Athena harici bir arkadaşımız varmı?
ECMWF için hediye puanlar da atılmıştır umarım
Athena yattı uyudu dayı, işleri varmış yarın😅
-
GFS 5 ŞUBAT 06Z ANA ÇIKTI
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yakın süreçte etkisine girecek olduğumuz sistemi GFS +384h zaman diliminde bu şekilde öngörmüş
-
Okulu 1 hafta daha kapattım ben ya kim gidecek ilk hafta ders falan

-
2022 marta ihanet ettirmem cam abi
Ben burada değildim ihanet edebilirim 😎
-
Forumda Bursa konusu varmış yeni öğrendim. Selamlar 🫡
-
Daha Çok Göster
WRF EU : Zonguldaktan
ARPEGE : Bartından
GFS : Kastamonudan
GEM ve ENS : Sinoptan
ECMWF VE UKMO : Samsundan
Modellerin neredeyse hepsi İstanbul için batılı gösteriyor bir tek ECMWF ve Ukmo da doğu mevzusu var , onlar da geri dönecektir, İstanbul içini ferah tutsunHocam benden hızlı çıktınız elinize sağlık
-
Bu sistemin adını "Sibirya Ekspresi Sistemi" ya da "Polar Ekspres Sistemi" olarak düşündüm. Uygun mudur?
Bence Novosibirsk olsun
-
Kral başka alemlerde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İtalyan radyolarında başka bir evrende, en güzel halinle
-
CAN abi GFS diyagramı 500hpa çok iyi
-
GFS bu ısrarın ve diyagramın arkası umarım boş değildir be kanka