20 dakikada 18.6’dan 10.3 dereceye. Umuyorumki bir zarar olmasın, yağış şu an bile çok kuvvetli rüzgar zaman zaman iyice sertleşiyor
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Izlanda ECMWF iyi gitmiyor kar bakımından istanbul için.
GFS bu konuda tek duruyor zaten, yaşayıp göreceğiz 🫡
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ukmo 120 km karayel fırtınası vermiş
Geçen sene UKMO ve GFS rüzgar tahmininde başarılı olmuştu bir sistemde, öyle hatırlıyorum. O yüzden dikkate almak lazım diye düşünüyorum
-
Soğuk ile yağış denk geliyor. Tam kar ihtimalini geçip yağışa odaklanayım diyorum GFS gene umutlandırıyor 😅
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eline sağlık Sahutt 🫡🫡
-
Bu soruma cevap vermezsen ihtar alacaksın
Hangi gezegendesin ve hangi modele bakıyorsun
Yusuf Güney bizimle sanırım, gizlice forumumuzu takip ediyor olabilir
-
Şu forumda 6 Ocak 2017 ayarında bir sistem geçirmenin hayaliyle yaşıyorum
-
Cumartesi için şartlar daha iyi gibi geldi (İstanbulda kar taneleri kovalamak için)
Şimdiden eline sağlık Whisper dayı, yarın erken kalkmam lazım iyi geceler 🫡
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aydos zirve ve çatalca - silivri yüksek rakımlı köyleri güzel kar alabilir, son GFS güncellemesine göre
-
Eklemeyi unutmuşum yağışın yanında oraj görme şansımızda yüksek perşembe günü için

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS karadeniz alçağı vermiş ve yağış dönüp vurur demiş. Her güncellemede yağış anlamında farklı yerlere evrilmeye müsait bir sistem, perşembe günüde bol aksiyonlu olacak gibi duruyor 😎
(eve gidince veri eklemesi yapacağım)
Arkadaşlar kusura bakmayın bunu yazarken eve şu an geleceğimi düşünmemiştim 😅
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS karadeniz alçağı vermiş ve yağış dönüp vurur demiş. Her güncellemede yağış anlamında farklı yerlere evrilmeye müsait bir sistem, perşembe günüde bol aksiyonlu olacak gibi duruyor 😎
(eve gidince veri eklemesi yapacağım)
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.