Eklemeyi unutmuşum yağışın yanında oraj görme şansımızda yüksek perşembe günü için ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aralık karışmaya başlamış

Öte yandan 21 ve 24 kasım günleri lodos fırtınası ardından özellikle 23-24 kasımda etkili yağış senaryoları mevcut.
Cumartesi günü şehrin iç ve yüksek kesimleri için kar ihtimalleri ufakta olsa var, vade yaklaştıkça veya o gün geldiğinde anlık takip yapmak daha doğru olacak.
GFS 21-22 KASIM
YAĞIŞ
RÜZGAR

GFS 23-24 KASIM
YAĞIŞ
RÜZGAR

SICAKLIK değişimi muazzam

Yağışın en yoğun olduğu anda dikey hareketler kuvvetli aynı zaman diliminde sıcaklıklarda çakılacağı için yüksek kesimlerde kar ihtimalleri aslında bu aralıkta, aynı saat diliminde GFS'nin dewpoint beklentisi de sürpriz ihtimalini doğrular nitelikte.
DEWPOİNT
Cumartesi sabah 09.00 - 12.00 saatleri arası ( Yağışında bu saatlerde başlaması bekleniyor )
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Okuyan herkese teşekkürler kendi bilgim yettiğince önümüzdeki süreci yorumlamak istedim, iyi günler iyi forumlar dilerim

-
Hayırlı geceler forum ❤️
-
Yağışımız yolda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Önce yağmur, bir arada kar yağar 😬
-
Vayy ütopik denemelere başlanmış
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış senaryoları hareketlenmeye başlamış
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-

İyi geceler herkese
O zaman ben şunu düşünürüm…
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Önümüzdeki kış için erken sinerji ❄️
-
Yakın vakitte Ekim ayı kar anomalileri verisi gelir bakalım ne olmuş
Karsızlıktan, yakın vakitte kar gelir diye okudum. Beynim beni buna zorladı 😅
-
Hayırlı akşamlar
Teröre ve teröristlerle uzlaşmaya çalışanlara rabbim fırsat vermesin.
Her zaman olduğu ve olması gerektiği gibi, terörle ve teröristlerle müzakere değil MÜCADELE istiyoruz. -
Eren UsTaD doğum gününüz kutlu olsun, birlikte nice senelere ❤️
Çağrı Erdal senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun 🫡
-
Hayırlı olsun dayıı admin olmuşsun Whisper
-
GFS de bir sıkıntı var 2 saat oldu daha 84.saatte
büyük oyun...
-
Bizi bitirdin be 🏃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
wriscuttern hayırlı olsun abim. 🥸👀🏃
Sinerji ile getireceğiz o senaryoyu sonra kış boyu kar yok 😜