Ecmff şaka gibi 7 cm kar vermiş ilimizee
Kar haritasına takılmayın hocam özellikle bu tarz sistemler çok yanıltıcı olurlar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEcmff şaka gibi 7 cm kar vermiş ilimizee
Kar haritasına takılmayın hocam özellikle bu tarz sistemler çok yanıltıcı olurlar.
Ecmf şimdi batilimi
Sabah çıktısına göre daha batılı ancak GFS kadar iyi değil ilimiz için
Ecm modeli hangisi emwf degilmi o
Ecmwf hocam arkadaşlar kısaltarak ecm yazmışlar 🙂
İcon gece ne diyecek bakalım
Ana çıktısı senaryo ortalamasından sapmış baya
Kışkırtıcı mesajlardan uzak duralım lütfen arkadaşlar, herkes nasibinde ne varsa onu yaşar yada görür. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Abi eyvallahta;
Ben gündüz “ECMWF’i UKMO yola getirir” yazdım diye uyarıldım.
Arkadaşlar beddua ediyor, sıcak diyor doğuya kayacak diyor, aynı tepki aynı kişiden bu arkadaşlara gelmiyor.
Aksine “sıcak çıktı bu” diyerek başka bir üyeyle münakaşaya giriyor. Dalga geçer gibi gene bir bölge bazı mesajı uyarmak yerine “küçük harfle yaz daha doğru olur” diyor.
Kusura bakmayın bu mesajla konuyu ve bu heyecanı meşgul etmek istemezdim ancak moderatörlerinizin objektifliğini bir gözden geçirin derim, teşekkür ederim 🙂
500hpa fena çakılmış. Ulan GFS yap şunu be 🙃
Hayırlı akşamlar ![]()
Ana sayfadaki ''En Etkin Kullanıcılar'' listesine girmişim, yeni farkettim.
MAÇ SONUCU
Fenerbahçe Beko 104 - 81 Beşiktaş Fibabanka
Fenerbahçeli bir arkadaşıma 102-79 kaybederiz demiştim bu gidişle FB 102 bulurda biz 79 bulur muyuz ? Muamma
Üçlükleri leblebi gibi atıyor FB
2 sayı fazlası geldi tahminin ![]()
Kupanın sahibi Fenerbahçe Beko tebrikler !
Ne okacağı belli olmuyor fark kapanmaya daha müsait
Banada tam tersi geliyor. Süpriz yaşanma ihitmali futbola göre çok çok düşük
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bunu yeni gördüm ne saçma iş olmuş öyle ![]()
Fenerbahçeli bir arkadaşıma 102-79 kaybederiz demiştim bu gidişle FB 102 bulurda biz 79 bulur muyuz ? Muamma ![]()
Üçlükleri leblebi gibi atıyor FB
Üçümcü çeyrek sonucu
Fenerbahçe Beko 82 - 60 Beşiktaş Fibabanka
Basketten hiç anlamam. 2-3 yıldır takip ediyorum ama kazansakta kaybetsekte maalesef sıkıcı geliyor bana, ya da futbol kadar zevk vermiyor diyeyim. Fenerbahçe ile baskette şu dönemde aşık atmak çok zor, neredeyse küme düşeceğimiz 2 sezon öncesinden buraya gelebilmek mutluluk verici takımım adına
Bu sıkıcı gelme durumu muhtemelen atmosfer etkisidir diye düşünüyorum. Futbolda bambaşka seviyelere ulaşan atmosferler her maçın zevkini 3-4 katına katlıyor ![]()
Basketten hiç anlamam. 2-3 yıldır takip ediyorum ama kazansakta kaybetsekte maalesef sıkıcı geliyor bana, ya da futbol kadar zevk vermiyor diyeyim. Fenerbahçe ile baskette şu dönemde aşık atmak çok zor, neredeyse küme düşeceğimiz 2 sezon öncesinden buraya gelebilmek mutluluk verici takımım adına ![]()
İlk yarı sonucu
Fenerbahçe Beko 58 - 40 Beşiktaş Fibabanka