Osimhen Galatasaray’a baya yakın duruyor, süper lig tarihinde gördüğüm en sıra dışı transfer olur.
Güncel Galatasaray kadrosu 188.8M€
Osimhen piyasa değeri 100M€ 🤯
Avrupada transfer döneminin kapanması ( Portekiz ve Arabistan hala açık diye biliyorum ) ve maaş yükünün tamamını karşılamasıda GS’nin elini epey güçlendirir. Şahsen buradan dönmesini zor görüyorum muhtemelen sıra dışı bir forveti ligimizde izleyeceğiz
Hayırlı cumalar, umarım herkesin keyfi yerindedir. Kış gelsede şöyle güzel bir sistem takibi yapsak, iş yerinde sıkılınca açıp CFS uzun vade tahminlerine bakmaya başladım bile 😅
Gürlüyor çakıyor ama çiselemekten öteye geçmiyor, son bir kaç saatimin özeti. Bakalım ilerleyen saatlerde kütleler güneye inebilecek mi ? İnecek diyen modellerde var kuzeyde asılı kalır diyende
Gürlüyor çakıyor ama çiselemekten öteye geçmiyor, son bir kaç saatimin özeti. Bakalım ilerleyen saatlerde kütleler güneye inebilecek mi ? İnecek diyen modellerde var kuzeyde asılı kalır diyende
İspanya jenerasyon ve oyun olarak çok önceden kupanın sahibi olduğunu belli etti.İngiltere bu finali oyuncu havuzuna ve kura şansına borçlu. İspanyolları şimdiden tebrik ederim, umarım Harry Kane kupa alamaz ve babamın Kaneden fazla kupası olmaya devam eder 😅
“Birazcık zorlandık ama bizim için basit bir başarı olmadı. Büyük bir turnuvada oynayan büyük bir futbol ülkesi olduğunuzda kazanacağınızı düşünüyorsunuz. Rakibiniz küçük bir futbol ülkesi olsa da mücadele etmeli, savaşmalısınız”