Eren güçlenerek vuracak muhtemelen. Kar kalitesi yüksek dünki gibi güneş açsada sıcaklıklarda daha düşük olduğu için aşırı bir erime yok anlık olarak.
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Video atilmiyor
Youtubeye yükleyip liste dışı ve linkini bize atın ya da aşağıdaki linke yükleyip linki bizimle paylaşın
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamablestreamable.com -
21/02/2025 ❄️
Sarıyer / Emirgan Korusu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
21/02/2025 ❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Meteorolojinin ölçümüne göre
Sarıyer 11 cm
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Muazzam yağış…
Kar örtüsüde çok iyi duruyor 🫡
Sistemin bizim için daha güçsüz hali yeni başlamışken durum bu şekilde
-
Şimşek çaktı boğazda
-
Twente - Beşiktaş maçındaki meşaleler içinde aynı şekilde, ceza aldılar mı bilmiyorum ama Türk takımları yaptığında bir sürü yaptırım öne sürüyorlar
-
Şöyle kar böyle kar dediler gram kar yok anadolu yakasında. Bizim derin dondurucuda daha fazla kar var
Hocam dek işi tamamen şans. Ama il genelinde etkili olacaktır önümüzdeki süreçte, bu gece için oluşumların bu saatlerden itibaren daha etkili olması bekleniyor
-
Hafif kestirmişim. Rüyamda kar görmüştüm uyandım ve dışarı baktık rüyamdakinden fazla var. Bilinçaltım yerde tutan karın nasıl olduğunu unutmuş 😂
Radara bir bakayım ne durumda
-
-0.2 dereceyiz ve bant yakaladık 😎
-
Yönü farklıydı bize döndü mehmet civan abi
-
Fena sıyırıyor beni gene ya korkmaya başladım bu sistemdende
-
Kütle şekilden şekile girdi, genede vurmadı
-
sıyırdı valla
Umrum dışı ya alıştım