Hayırlı olsun foto bekleriz stattan
Zaten bulamam diye başka plan yapmıştım babama devretmezsem atarım hocam 😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı olsun foto bekleriz stattan
Zaten bulamam diye başka plan yapmıştım babama devretmezsem atarım hocam 😅
Ara ara çıkıyor bakalım şu sıralar çıkarsa millet işte olduğu için alamayabilir tam kollama saatleri aslında
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Tam şu an denedim ve alabildim kuzeyden
Ara ara bilet çıkıyor kontrol edersen belki alabilirsin hocam
Kovalıyoruz hocam denk gelmedi henüz 🫡
İyi olmuş,biraz sıkıntılı maç olacaktır,harala gürele işlerin olması yüksek ihtimal.
Hayırlısı buymuş bence
Evden sakin kafayla izleriz artık abi 🫡
Biletler tükendi Olimpiyat kapalı gişe
Saati yanlış biliyormuşum, alamadım 🤦🏻♂️
Yazdıklarına katılmakla beraber demek istediğim tek şey keşke başarılı olsalar ve çıkabilseler, yoksa ben de sıkılıyorum seyirci olmayan maçlardan Sahutt 🫡
İstanbul takımlarına bu nefret neden ?
Bazı insanlar sosyal medyada x,y,z takımların sırf stadı İstanbul dışında diye lige çıkarılmalarını istiyorlar, başarılı olsunlarda çıksınlar bakalım.
Lafım sana değil Sahutt kardeşim, senin yazını görünce genel durumla ilgili serzenişimi dile getirmek istedim 🫡
Haber değeri yok ama “Bayer Leverkusen gene yenilmedi” 🤠
49 M A Ç 🫡
İOS kullandıktan sonra tekrar androide dönmek veya başka bir işletim sistemi kullanmak, zorunlu olmadıkça yapacağım iş değil. Sahutt
Iphonedan şaşmak istemiyorum pek . Uzun ömürlü kalmasını istiyorum . Ama laptop bilgisayar öneriniz varsa alabilirim. Hem ders hem oyun amaçlı alacağım
1 yılı aşkındır HP kullanıyorum. VİCTUS modelleri ben aldığım dönem piyasadaki en f/p laptoplardı, bakmanı öneririm.
Genelde DDR5 ram kullanıyorlar sistemlerde
Hayırlı akşamlar ❤️
Eline sağlık Whisper dayı, hala paylaşımlara devam ediyorsun 🫡
Bayramınız mübarek olsun ❤️
Çernobil dizisi 1 sezon 5 bölüm bu zamana kadar nasıl izlememişim diye sorguluyor insan
İzlediğimde kendime aynı şeyleri söyledim, tek gecede bitirmiştim
İstanbul’da dün, altokümülüs bulutları