Doğulama trendi devam
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı akşamlar 🙂❤️
-
Bir daha ne zaman 2004 2017 vs… gibi siklonik sistem yaşayacağız acaba ?
Balkanlarda kar görmeden erken sevinmemek lazım
-
MGM son 2 güne kadar koymaz kar ikonlarını İstanbul’un kuru soğuk yeme ihtimali bile varken gayet yerinde tahmin olmuş.
-
Orta veya doğu karadenizden girse bile dönerek marmaraya kadar etkiliyor yani aslında şu an görece daha çok ya da daha az kar yağışı olacağı için ya sevinç ya hüzün var
Hocam genel korku doğulama trendi biraz daha doğularsa ya günübirlik sistem yaşayacağız blokaja gitmeme riski var
-
Hocam çünkü denizin dibinde olduğum için sürekli sınırda kalıyom bi türlü olmuyor ve 23 ündeki soğuk kıyı için yetersiz gibi hocam bunu demek istedim

Dostum öncesine neden odaklanmıyorsun 23’üne daha var 10 koca gün. Sana kar yağacak tarih 23’ü değilki zaten
-
3 metre yağsa neden 4 yağmadı diyecek durumda olanlar var. Değişik…
-
Bu soğuk işine ne takıldınız ya 🙃
-
Hocam bu sistem bozarsa maximum ne kadar bozar bu sefer kesin gekiyo gibi
Kar yağmaz İstanbul’a
-
Kıyı şehirlere hayırlı olsun iç batı olarak kuru soğuğu çekerken sizleri izleyeceğiz bizde
Blokajla beraber gelebilecek bir AB dışında iç bölgeler için böyle olacak gibi hocam maalesef. Keşke daha iyi olsaydı 🫡
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. En yukardan giden senaryo
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ömer başını çok şişiriyoruz kanka kusura bakma 😅
-
Aynı durumdayım bende 😂 neyse info verme reis
Ömer in sevinçten kendini sokaklara atacağı bir güncelleme
-
Twitter’a girmek gibi bir hata yaptım ve spoilerı yedim 🙂
-
17 18 inde ortalamanın biraz üstünde ana senaryo ondan olabilir gibime geldi
Yok. Dalga geçmek için sormadım yanlış anlaşıldıysa özür dilerim. Ortalamaya kendim bakmadım daha o yüzden sordum 🙂