wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Daha çok değişir şu anda önemli olan yüksek ihtimalle blokaj alacağımız bu iyi haber ben batılayacağını düşünüyorum gece
Patern doğulamaya daha müsait ama tek güncellemeyle gelmedi tek güncellemeylede gitmeyecek bu yüzden takibe devam. Bu halide çoğu yeri özlediği kara kavuşturur
-
Yağışıda götürdü
Doğulaması = Batı bölgeler için yağışın azalması zaten
-
ÖĞLEN
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. AKŞAM
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Baya doğuya atacak gibi ortalamaya bakmak lazım
-
Dek kısmı benzeyebilir 2021 e Athena değil mi hocam

Hocam benim mesajlarımda 2021’e giderseniz o sistemde bir çok kez radar paylaşmıştım. Sistemin başı sonu ortası her yeri çileydi bana 😅😅
Doğu marmara için başkaydı tabi orası ayrı
-
Benzemez çünkü siklon yok bu sistemde
Doğulama trendi olursa blokaja gitmez bu da İstanbul için 2021’den bile kötü bir sistem demek
-
2021 diyagramına döndü iyice

Sonu benzemesin
-
Ecmwf akşam alınmadıysa onu da ben alayım bari
Paylaşım çılgınlığı yaşıyor
-
Sistemin yıldızı ANITKAYA olur

Yer varsa gelelim dayı

-
Martta ne olur Hocam
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Sahiden Manga nasıl 1. olamadı ?
-
hadi tekrar güncellensin ya bağımlı olduk valla billa
Vallahi abi forumdan çıkmak istemiyorum ama bir yandanda iş bekliyor

-
Gece de bende
Bu denklemde sabah 06:30 çıktısını paylaşırken ben;
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -