Bir aksilik çıkmazsa akşam güncellemesi bende
Ömer bir tanede sen paylaş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBir aksilik çıkmazsa akşam güncellemesi bende
Ömer bir tanede sen paylaş
Arkadaşlar çok dua ettim Allah izniyle bu sistem 850 hpa -12 -14 gibi görünüyor 500 hpa -40 -45 değerler olabilir İstanbul kıyılar dahil sağlam örtü alabilir ama gaza gelmeyelim neden 3 gün önce modeller radikal değişim verebiliyor geçmişte bunu Şubat ayında çok gördük cografyamız ABD gibi istikrarlı değil hafta sonu atlatirsak kazasız model takibini pzt öğleden sonra adını koyarız bozulma olmaz ise ...
Kış bitmişti Şubat 3. hafta Afrika geliyordu tipiye mi tutuldu bir anda anlamadım ![]()
Hocam bunun vorteks olduğunu nasıl anlıyorsunuz izobardan öğrenmek için soruyorum
İzobardaki kırılmadan hocam
Graupel kar
Sabah uyandığımda camdan duyduğum tıkırtı resmen doluyu andırıyordu...
Futbol konusu ama hazır anmışken bu da sinoptiği

Athena şov yaptı gene büyük oynadı eline sağlık ![]()
Saymıyorum-13 olmalı

Soğukların gücüne neden bu kadar takınıldı anlayamadım
21 Şubat için GEFS ortalama -11 ![]()
Güncellemeye göre 19/02/2025 (+144h) başlayan kar yağışı, 26/02/2025 (+312h) sona eriyor
sistem böyle gelirse oynanmaz o maç bence. Samiyen'in zemini yağışlı havalarda çok kötü hal alıyor.
Juventus maçları aklıma geldi. Sonraki gün okul tatil olur diye kar yağmasını beklemiştim. Nasip buymuşki ben yattıktan sonra bastıran kar hem maçı hem okulları tatil etmişti ![]()

Azor bize
yapmış
En son ne zaman karlı bir Galatasaray - Fenerbahçe derbisi izledik ?
Son yıllarda az veya çok İstanbul'da oynanan Galatasaray - Trabzon maçlarına kar denk geliyordu
Kar hala devam ediyor Istanbulda sayamadim kac gun oldu
Ben tam sayıyordum baktım hala devam ediyormuş
Sadece 270-276 arasındaki yağışı 2 gün takip ettik sistem diye
İstanbullular beğendi mi?
Beğendi ama inanmadı 17 Şubat gecesi görmem lazım bu çıkıtıyı