Sarıyer 😎
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs ortalamayla tutarlı bi senaryomu verdi bakamıyorum şuan
Ortalamada 500hpa kısmında haka oldukça karasızlık var Ecmwf’te de öyle ama artık bu modellere takılmayalım derim 🫡
-
Yarın özellikle Avrupa yakasında kar süprizleri olacak,
Yarın akşam saatleri özellikle yüksek kesimler kar açılışını yapacak 🫡
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İlk DEK oluşumları perşembe öğle saatleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cuma sabah saatleri sistemin yoğunlaşmaya başladığı anlar. Açılışı bir kaç mb derinliğine karadeniz alçağıyla yapıyoruz ECMWF’e göre
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sistem içerisinden rastgele bir zaman aralığı, telefonda olduğum için bütün saatleri ekleyemedim.
Pazar günü sabah saatleriThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Pazartesi günü boğaz hattına özel bir DEK bandıyla kapanış, ECMWF’ten
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS gece akşamdan bile iyi DEK'ler çok güzel
-
sarıyerdeydım 40 cm gördüm
Yapmış mıydı o kadar ?
-
2022 mart sisteminde 20 25 civarı almıştık en son
Gebzedeydim o sistemde, dize kadar kar gelen yerler vardı
-
Ufak bir Karadeniz alçağımız olacak gibi önce sınırlı alan modelleri sonrada radardan takip edeceğiz bu oluşumu 😁
-
Aga biraz yavaş dön vortekside 2-3 güncelleme sonra görürdün aslında 🙂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Sene sanki 2015
-
Bu şekilde devam ederse GEM'i tebrik etmek lazım en başından beri bizi gömüyordu.
Ayrı bir parantez ARPEGE’ye, vadesine girdiği andan itibaren bozmadı çizgisini
-
Verdiniz zaten susmayarakta neyse artık

-
Athena hocam biz vorteks istemezük değil mi

O bizim beyler

-
Ukmo gem ve GFS mesaleleri yakmis aksam ecm de duzelirse o keyifle bir analiz patlatirim
Can abinin keyif

-
GEM çıktısı 2015 sistemiyle kapışır keza UKMO'da çok güzel bir dönüş yaptı