Şubat 3. hafta yeni bir rakım sistemi mi yoksa ?
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu saatten sonra 850hpa -12 ve altı olmadığı sürece beklentiye girmem. Özellikle siklonik sistemlerde -10 civarı yetersiz kalıyor konumumda, 2021 Şubat büyük bir ders olmuştu bana.
Olmadı gene kuzene kaçarım orada kafa rahat kar yağmaya başladığı gibi tutuyor 😅
-
Kasım diyagramı sandım
Tam olarak bu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu görüntünün sebebi afrika ataklarının artması mı kuzeyde ki soğukların azalması mı

Afrika atakları bence
-
Bol yağışlı bir kış geçiriyoruz orta halli 5-15 cm kar bırakacak bir sistem gelse muazzam bir kış olur
-
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), hakem kararları hakkındaki tartışmaları önlemek amacıyla VAR kayıtlarını açıklayacağı kaydedildi.
Yeni sistemin Trendyol Süper Lig’de 26. hafta maçları itibarıyla uygulanması bekleniyor.
Adam istifa etmemek için her şeyi yapıyo 😅
Süper kupa rezilliğini unutturamazlar
-
nesi güzel bunun
Kendi bölgesi için kötü değil
-
''80 Günde Devri Alem'' kitabıyla bir ilgisi var sanıyordum Sinan
-
Arka kamera bozuk mu? Geçen çok iyi diyordun?
Abi sen muhtemelen yanlış anladın 😀
6S arka kamerası özellikle gece çekimde çok kötü umarım bir sonraki sistemde telefonu değişmiş olurum 😢
-
Geceden beri gelen kütleler ile 2 yıl sonra 2-3 cmde olsa katur kutur karda yürüdüm. Telefon arka kameram gece hiç çekemediği için maalesef görüntü atamıyorum ☹️
-
Yerler bembeyaz tipi şeklinde yağış var
Şuan lapa lapa 2 senedir bu kadar kar tuttuğunu görmemiştim yerde. Herkese nasip olsun inşallah
-
Yerler bembeyaz tipi şeklinde yağış var
-
Tekrar bir spor hırsı gelmesi lazım bana pandemiden önce çok hevesliydim, baya saldım 2020 sonrası 🙃
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Arkamda 2 köpek bacaklarıma dolandığı için yazı biraz kötü olduThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
Fotoğraflar 1 saat önceki yağışa ait