Görsel atmaya çalışacağım dönüşte telefonum kapanmazsa, lapa lapa yağan kar taneleri o kadar büyük ki düştüğü yerde kalıyor uzun süre
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kaç rakım
Şuan 318 biraz daha aşağı indim gece 389
-
Bir ince bir lapa lapa yağıyor yerler tutmaya başladı
-
Saf kar ile beyazlıyoruz
-
du 🤪 bi kky bi lapa lapa cildiiraazamm
Atmosfer ne vereceğini bilemez durumda o da bizim kadar şaşkın anlayış göstermek lazım 🤪
-
Anlık bastıracak gibi olup hafifleyen bir graupel yağışı var
-
Yeni konu hayırlı olsun Eren bir başarılı tahmin daha yapman dileğiyle 🥵
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. wriscuttern boşluğu
-
Bu seferde anadolu yakası boğaz tarafındaki bant sıyırıyor. Gece takibe devam
-
Bu rakımda bile yağışın çok hafif olduğu anlarda yağmur-buz karışımı bir yağış düşüyor. Çok az etkili bir kütle girdiği anda yağış saf kara dönüyor
-
Burada birisi kar görecekse o da sen olacaksın sanıyorum wriscuttern 😁 390 metre hayal İstanbul'da gerçekten. Bembeyaz bir sabaha uyanman dileğiyle...

Rakım iyi ama kütle yakalamak zor burada araba ve çatı üstleri beyaz. Sabah erken saatlerde biraz daha iyiydi ama şuan şakır şakır erime var. Beklemeye devam 🫡
-
-
Anadolu Yakası yükseklerinde olan var mı? Güncel ~50 rakımda hafif yağmur var(dı), Bahçelievler.
390 metredeyim çekmeköy pendik civarındaki bant sıyırdı
-
Thundersnow ⚡️❄️
-
dek ve kar yağışı konusunda en şanssız ilçe maltepe büyük ihtimalle dekleri en son biz alıyoruz en son kar yağışı bizde başlıyor 2022 vorteks de bile en son bize denk gelmişti. Ha bu arada aşağı taraflarda hiç bir şey yok gülensu beyazlamıştır yağış varsa
Araba üstleri tutmuş durumda, deklerde sarıyerde bile olsam şanssızım ben 😅