Güzel kar olursa salı dönerim ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstanbulda oturan arkadaşlar 300-400 rakımlık bir noktaya giderse güzel bir birikim ve yağış görür
Gülsuyu 315 metredeyim pazartesi öğlene kadar bakalım yerde kar görebilecek miyim

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-
çok mühim bir şey olmamakla birlikte bi süredir gözüme takılıyordu atayım dedim, “göösterdi”
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Uzun zamandır böyle
-
Nereye gitti la 50 60 70’ler 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da öğlen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yakın vadedeki değişimler özellikle bu sene çok absürt değil mi ?
Yakın vadeye -16 ile girsek en sonunda -8 falan kalacak gibi
-
Nereye gitti la 50 60 70’ler 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Değişim bekliyoruz

-
nasil yani abim gece sistem inecek mi abim jules verne gece mi gözükecek abim
amaç moral motivasyon sinerji olsun zaten . Yoksa gem i ana fikir dışında dikkat almam
GEMİYİ terkedin

-
Bu hafta ile soğuk hafta sonu sayımız kaç olacak
Çok
-
Sahutt kadar umutlu olsam yeter %13 için bile takip yapıyor gerçek bir imparator
-
Beni de alll, beni de alllll

Kartepeye kız arkadaşımla gidicem abi ama gülsuyuna gidebiliriz 😅
-
Sıcak çıkacağını söylemiştim İstanbulada yapıştıralım
İsterse +300 çıksın -10 altı senaryo olmadığı sürece benim için anlamı yok 😅
-
benzer düşünüyoruz, bende teleferik aracılığıyla uludağa gideceğim arkadaşla başka çare yok😀
Benimde kartepe planı var en kötü gülsuyuna giderim orasıda yüksek 😅