Ram de marka önemli değil o kadar 2.elde alabilirsiniz ama fiyat çok oynamaz 200-300 lira felan ben 800 liraya aldım 8x2 3000 mhz 3 ay oldu
Eyvallah 2. el almayız muhtemelen çok iyide bir kasa değil zaten rami 8gb 2400mhzde kaldı o yüzden değişiyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRam de marka önemli değil o kadar 2.elde alabilirsiniz ama fiyat çok oynamaz 200-300 lira felan ben 800 liraya aldım 8x2 3000 mhz 3 ay oldu
Eyvallah 2. el almayız muhtemelen çok iyide bir kasa değil zaten rami 8gb 2400mhzde kaldı o yüzden değişiyor
Yusuf sürekli söylediğin 2 özellikte çok kısıtlı bi kesim için önemli, 120hz ekran ve 15 dakikada şarj olması. Onun dışında İOS işletim sistemide kullanılan işlemcilerde androidden daha iyi bunu aldığı puanlar gösteriyor zaten
O zaman iphone in daha iyi olup olmadığı kanıt niteliğinde değil tercih anlamında bir şey.
Umarım bir gün herhangi bir iPhone kullanırsın o zaman anlayacaksın (opsiyonel) 😅
iphone ve kasmak :D güldüm açıkçası dostum
6S’in bile donduğuna şahit olmadım depolama alanı 1 gb kalmasına rağmen
Yine bir 120 hz edemez dostum, o kadar paraya gidip 60 hz ekran koyamazlar o kadar paraya iphone dışında tüm telefonlar 120 hatta 144 hz ekran kullanıyor.
Saygı duyuyorum düşüncene, tabii ki 120hz akıcılığı edemez ama telefonda benim aradığım bir özellik değil. Sunduğu stabillik, muazzam optimizasyonu ve uzun ömürlü olması ile bence apple çok önce diğer markalardan
Yeni rtx 4070 super fiyatıyla mükemmel her zamanki gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Eren kuzenime 16gb ram alıcaz 3200mhz’e kadar ne önerirsin ?
Çift kanal alırız muhtemelen
Telefon almayı düşünenler son sayfaları okusun bari 😅
Güzel tartışma oldu her telefon hakkında bilgi edinebilirsiniz
Herkes senin gibi düşünmez şahsen ben 60 hz ekranla sosyal medyada dolaşmaktan zevk almam rahatsız olurum kasmadan.
60hz ekranın ms değeri kullanılan panel tipide önemli bunuda biliyosundur umarım. Kız arkadaşımın iphone 14’ünün 60hz ekranını kullandıktan sonra benim 6s’in 50hz ekranı 10hz gibi geliyor gözüme
Sadece işletim sisteminden telefon övünülmez. Her şeyin ortalamasını alıp ona göre değerlendireceksin iphone 13 te bile 6 çekirdek ve 60 hz ekran kullanılıyor.
işletim sisteminin optimizasyonunu övüyoruz zaten, halen 2015’teki telefonu günlük hayatta rahatlıkla kullanabiliyorum
15 dakikada telefon full sarj oluyor iphone öyle ekstra bir özellik eklemiyor telefonlarına.
Kullanım sıklığına göre değişir. Telefonumun 15 dakikada şarj olması beni cezbeden bir özellik değil. iPhone 8 ve üstü modeller yarım saatte %50 şarj oluyor bana bu yeterli mesela
İşte ama beklentinin altında kalıyor özelliklerine göre pahalı. Daha iyisi olmalı o paraya göre.
Emin ol xiaominin sana sunduğu 108 mp kameradan ve bilmem kaç hz ekrandan çok daha iyi
hocam bunuda biliyorum ama orta vade diyebiliriz bu diyagrama bu sabahki diyagram uzun vade için iyi vade yaklaştıkça göreceğiz bakalım ne olacağını öyle ya da böyle ay sonu sistem var diye bağırıyor modeller ve diyagramlar tabi gücü ve süresi ne olur onu da vakti yaklaşınca görecez umarım artık ötelenme olmazda gelir.
Hocam bu diyagramın uzun vadesi bile 70 lere dayanmıştı diye hatırlıyorum maalesef eski telefonumda silindi o zamanki veriler. Gördüğüm en bağıra bağıra gelen sistemlerden biriydi 🫡
iPhone’un iyi bir telefon olduğunu kullanınca anlıyorsunuz. Tabii ki maalesef çok pahalı fakat tek seferlik bir harcama gibi düşününce almak mantıklı. Xiaomi huawei gibi markalar en iyi ihtimalle 3. yılın sonunda drop, optimizasyon vs… problemleri yüzünden değişmek gerekiyor
sabahki gfs diyagramını yeni gördüm ortalama 26 ocaktan sonra 3 şubata kadar -5 te ilk defa bu kadar uzun süreli soğuk pattern görüyorum
2021 Şubat üstüne diyagram görmedim umarım bu sene 🫡
iPhone gerçekten başka mevzu ilk telefonum 2017’de çıkan Samsung Galaxy J7 Pro şuan kullandığım telefon 2015’te alınan ablamın eski telefonu iPhone 6S. Apple kullandıktan sonra androide para veresim gelmedi yakın zamanda iPhone 12 ya da 13 almayı planlıyorum 🫡