21 Şubat için GEFS ortalama -11 ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Güncellemeye göre 19/02/2025 (+144h) başlayan kar yağışı, 26/02/2025 (+312h) sona eriyor
-
sistem böyle gelirse oynanmaz o maç bence. Samiyen'in zemini yağışlı havalarda çok kötü hal alıyor.
Juventus maçları aklıma geldi. Sonraki gün okul tatil olur diye kar yağmasını beklemiştim. Nasip buymuşki ben yattıktan sonra bastıran kar hem maçı hem okulları tatil etmişti
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
En son ne zaman karlı bir Galatasaray - Fenerbahçe derbisi izledik ?
Son yıllarda az veya çok İstanbul'da oynanan Galatasaray - Trabzon maçlarına kar denk geliyordu
-
Sadece 270-276 arasındaki yağışı 2 gün takip ettik sistem diye
-
Herhalde şöyle bir sinoptikte DEK yakalar Sarıyer

-
Ben abartıyım mı
Ben abartayım abi. Sonra 100 yerine 99cm yağınca siz tahmincisiniz diye size daha çok yükleniyorlar
-
Bu arada aldığımız yağışları 850'de -12/-14 500'de ise -42 ile alıyoruz bu güncellemede. Yağan her kar tanesi zınk diye yapışır zemine

-
Yav neden kırılgan olursunuz kürsel küresem ısınma bize vortex hediyesi ediyor.
Abi umarım vorteks olmaz biri kara doyarken diğeri izliyor. İzobarlarıda mahvedip DEK oluşumunuda etkiliyor
-
Çok sınır bir güncelleme oluyor valla yani İstanbul baya bir kuru soğuk çekip kara ulaşıyor bu da hiç güzel değil ama kötü bir güncelleme mi? bence değil ama çok sınırda
2 akşam önceyi düşününce de şu güne şaşırıyorum özellikle hatırlayanlar vardır büyük şok yaşamıştık o diyagramla ve şimdi bu hale geldik çok şükürDoğulama trendi devam etmediği sürece güzel güncelleme ama biraz korkuttu orası ayrı
-
Bu güncelleme beni biraz korkuttu. İzlanda çok baskılıyor sabaha göre umarım bir trend haline dönüşmez, azor çok dibimizde
-
-
ECMWF diyagramı böyle devam ediyor
-
Güncel 13/02/2025
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GEM diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.