Öğlen GFS sistemi verirse forum
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yaw bu GFS nasıl bir model tek başına sistem verse kazanamaz, sistemi vermediği zaman kazanır, 96 saat kala sistemi mahveder herkesi kendine benzetir 😅
-
ECMWF'Yi atayım bu sefer de değişmeyip istikrarına devam ederse çok gülerim
Paylaş bakalım umarım gene durağı kaçırmam 😅
-
Samsun, Yakakent, Çepni Köyü Ocak 2022
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Aleyküm selam abi sana da ❤️
-
Geçen sene 14 Ocak olması lazım GFS ULL koparırken ECMWF yok öyle bir şey diyordu. Tekrar kazanan sen olursun umarım ECMWF 🫡
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eline sağlık ❤️ cmbrn41
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Halk sokaklara döküldü “KRAL’ı yedirmeyiz” tezahüratıyla yürüyüş düzenliyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kral dediğiniz çakalıda alın gelin demiş 🫡
(öğlen en soğuk çıktıyı verir)
-
Sabah sabah güldürdün bizi wriscuttern , Allah seni

2 durak geri gidip geldik okula abi 😂
-
Güncellemeyi takip ederken metrobüsten inmeyi unuttum 🙃
-
Doğum günün kutlu olsun Saadet abla 🥳
Tek tek uğraşma yaw topluca teşekkür et geç 🤪
-
Dün aksamki ecmwf ciktisinda fazla gaza gelindi ancak onun da caktirmadan degistigini, diyagram ortalamasinin dahi yukseldigini fark eden olmadi. GFS israrina devam ediyorken bu sekilde ECMWF bugun uyacaktir.
Ben yazdım abi İstanbul konusuna 🫡