Uçuk senaryolar azalmış 500hpada düşüş var. Dahada iyi olacaktır inşaallah![]()
Uzun süredir görmediğimiz tarzda bir diyagram, arşivlenir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
Uçuk senaryolar azalmış 500hpada düşüş var. Dahada iyi olacaktır inşaallah![]()
Uzun süredir görmediğimiz tarzda bir diyagram, arşivlenir.
Peki hocam dek sisteminde en iyi rüzgar nedir poyraz olursa poyraz sıcaklığı yükseltme yapmıyor mu kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum
Hocam konuma göre değişir fakat poyraz özelinde konuşursak;
Karadenizin ılıman havasını ve nemi İstanbul'a pompalıyor doğrudan bu yüzden DEK sistemlerinde üst seviyede -12/-14 arası bir soğuma DEK vurmadığı anlarda erimeyi önelemek için önemli. Veya izobarlar daha sık olmalı bu sayede daha sık yağış alırız, yağış durmadığı için soğumada daha etkili olur.
Bence en iyisi karayel değilmi hocam
Cephesel yağışta evet dek sistemlerinde İstanbul'a yaramaz
Sarıyer poyrazlı sistemlerde nasıl oluyor
2021 Şubat'ta bile dek bandı yakalayamamıştık. Sistemin son sabahı gelen 2-3 kütle kurtarmıştı bizi
Daha neler poyrazı karşıdan almıyor mu, üstü olur muhtemel en kötü yer 10 üstü almalı:)
Şaka yapıyorum hocam ![]()
Arkadaşlar anlamıştır beni DEK sistemlerinden nefret ederim yaramıyor hiç konumuma ama tabi 3-4 cmde olmaz herhalde bu sistemde ![]()
Sarıyer 3-4 cm o zaman
En iyi DEK sistemine bile böyle yaklaşıyorum ne yaptın bana Sarıyer
Sarıyer 3-4 cm o zaman

Ara çıktı çok daha olumlu hem soğuma daha güneyde hem de batılamayla beraber daha fazla ilimiz faydalanırdı devamında
Hayırlı sabahlar ecmwf sabah müthiş gelmiş gfs den de aynı dönüşü bekliyorum öğle
Sen bekliyorsan döner ![]()
ben 1yıl kastım sildim sonra
Ben telefona 1 uygulama inidirince silemeyenlerdenim ![]()
7 yıllık süreçte 3 telefon değiştim hepsine indirmiştim ![]()
Kilitli değilse en son 50 dolar dı tanesi listelemelerle 100 ü geçer rahat rahat
İyiymiş biz dediğin gibi yıllardır 7 kişilik bir ağda kasıyoruz. Ara verdiğimiz dönemler oldu ama genelinde baya kasmıştık
bende de var o 85 pi var ama 65 tanesi 2028 e kadar kilitli ve 15 tanesi doğrulanmamış 5 tane var elimde şu an 20 şubatta borsa listelemesi gelecek diyorlar bekliyorum
Ben de doğrulanmış 477 tane var
Ben yıllar önce lisede bir çocuk zorladı diye picoin indirmiştim 8 yıldır kasıyoruz. Bilgin var mı vurur mu bir şeyler 😅
Geçenlerde KYC hakkı verdide daha yapmadım Eren
Bunun ihtimali btc nin yarın sabah 97 k dan 120 k ya gitmesiyle aynı
Aga sen fena takmışsın kripto işine 😁