selamın aleyküm haliniz hatrınız nasıl
İnişli çıkışlı devam 🫡
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturselamın aleyküm haliniz hatrınız nasıl
İnişli çıkışlı devam 🫡
Yaklaşık 2 saattir İstinye civarındayım graupel saf kar arası yağış var. Kesinlikle kky değil ya da ben ayırt edemiyorum 😅
Yoğunlaşınca graupel, azalınca yağmur, bir yetersiz soğuklu sistem klasiği
İzlemeye devam
Zaten azıcık yağış var o ada direkt saf kar olarak düşmüyor 😅😅
İstinye sahilde bile graupel geçişi oldu
Bu maç için demiyom hocam ya bizim ligde her takım için aynı bir yerde penaltı olan bir olay diğer maçta olmuyor bizim ligde takımlar birbirini yiyor Avrupa ya çıkınca zaten onların futbol kalitesiyle bizim kalitemiz ortaya çıkıyor rezil bir ligimiz var
Hakemlerimiz arasında maalesef belli bir standart yok hepsi kendi kurallarına göre yönetiyor
Bizim ligde hakem kararları formaya göre veya takıma göre veriliyor Sivas elle oynar devam GS oyuncu oynar penaltı anlamadım gitti penaltıysa ikiside penaltidir değilde ikiside değildir
Hocam yapmayın etmeyin son dakikalardaki pozisyon için diyorsanız eğer daha nereye yapıştırsın adam kolunu, kola çarpamasa zaten vücuda çarpacaktı. Öncesinde olan bir pozisyonsa görmedim maçı 83'te açtım penaltı oldu
GFS uzun vadede bir şeyler göster da bıktırma insanları millet kepenk kapattı gitti
Sınavlar bitsin tam gaz devam 🫡
Bu sistemi çok net hatırlıyorum. Hatırlarsınız o sıralar 21.12.2012’de kıyamet kopacak söylentisi vardı. Her zamanki gibi kar yağıyor diye heyecandan yerinde duramayan bi çocuktum annemden gizli dışarı çıkıp kardan adam yapardım balkonda, arabaların karda kalması bile zevkli geliyordu o zamanlar.
Gene balkonda gizlice kardan adam yaparken kıyamet söylentisi aklıma geldi. Böyle bir şeyin yaşanacağına inanmasamda çocukluk işte o gün kardan dolayı trafikte oluşan kaos belkide ilk defa beni ürkütmüştü, bir süre boyunca sadece yolda arabasını iten insanları, arabasını bırakıp evine gidenleri ve o arabalardan inen küçük çocukların anne babalarına kartopu atarken yaşadıkları heyecanı izledim. Tam bu esnada babamın aşağından bana seslenmesi ile tekrar dünyaya dönmüştüm, o an bana kızacak sandım ama babam “ Ne yapıyon len orada, aşağı getirde büyütelim şu adamı” demişti 😅
Karda adamımı alıp koşarak yanına gitmiştim güzel anılar biriktirdiğim bir sistemdi ❄️
Neyse bunlar değişir sisteme sanki 2 gün kalmış gibi konuşuyoruz 1 haftada günbatısı karayele bile dönebilir sistem gelsin bir hem sistemin - 8 potansiyelide var o oldu mu rüzgarada gerek kalmaz.
-8 bile şakır şakır yağmur yapabilir poyrazla ( istanbul ) Kar gerçekten mucizevi bir olay çok farklı şartlar altında yer seviyesine kadar inebiliyor. Kimi zaman -2 yeterli olurken bazen -10 bile sınırda kalabiliyor. Mesela 2021 Şubat sistemi -10 o saatlerde girmiş miydi hatırlamıyorum ama saatlerce yağan kar tutmamıştı su oranı çok yüksekti
2 - 3 yıla şu ayarda bi tweet çıkar maçtan
Aynı saatlere ait rüzgar durumu bu şekilde merak edenler için
Rahat ol İstanbulda görür, rüzgar yönü karayel. 500 hpa da fena değil. Ama şuanki görüntüler için konuşuyoruz tabii. Ama kar ihtimali var havada da olsa.
İstanbul için zor bir ihtimal takibini yapmak lazım 🫡
Olmadı gene beylikdüzüne kuzenin yanına kaçarım 😅
Trakya ve çanakkale tekrar kar görebilir gibi
Aydosta bile beyazlama olmamış bu arada şaşırttı beni, ya da eridi.
Beylikdüzünde araç üstleri hafif beyazladı eridi