Abi eline sağlık çok teşekkür ederim açıklayıcı anlatımın için CAN 🫡
Dediğin gibi abi karadenizdeki ab oluşumları piyango bize çıkmadığı sürece izobarları dağıtarak, garanti DEK oluşumlarınıda bozuyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbi eline sağlık çok teşekkür ederim açıklayıcı anlatımın için CAN 🫡
Dediğin gibi abi karadenizdeki ab oluşumları piyango bize çıkmadığı sürece izobarları dağıtarak, garanti DEK oluşumlarınıda bozuyor.
Ege’de neden AB oluşmuyor şartlarda çok müsait duruyordu aslında ?
Güncellemeyi beğenmediğimden değil tamamen meraktan soruyorum
100 m rakım üzeri iyiydi o sistemde.
Evimin önünde kalitesiz bir örtü varken 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer yer dize kadar kar birikmişti.
MGM bu gece ve yarına kky ve hafif kar çarşambaya ise kar vermiş
Eco 12sindeki yağışları kar olarak vermiş gfs de onaylarsa mini bi 2019 görürüz
2019 tam olarak nasıldı ?
Konumumda hatrı sayılır kar olduğunu hatırlıyorum. Lisedeydim o zaman ve ilçe bazlı tatil olmuştu sanki ama sistemin İstanbul’un ne kadarını etkilediğini hatırlamıyorum.
10-12 si için özet geçebilecek abilerim varmı kafam karıştı
Karadeniz alçağı olduğu sürece modellerinde kafası karışık son güne hatta 12 saate kadar bile konuşmak zor o gün için
Gem diyagram ortalaması -8 mi ben mi yanlış görüyorum 10 gün sonras için
Bakalım 😁
Diyagramımız daha iyi gelecek
An itibarıyla ENKA Dew Point
En büyük problem hakemlerimizin en ufak baskıda dağılması. Konuyu daha çok uzatarak birbirimizi kırmaya gerek yok.
Maalesef Jorge Jesus haklıydı. Ligimizin sportif gerçekliği kalmadı !
Bu ortalamada bir çıktı iyi geliyor bir çıktı bozuyor. ULL’nin hareketi çok önemli. Model bunu çözdüğü anda senaryolar ya tamamen yukarı ya da tamamen aşağı gidecek 😎