Zaten yağış kky ye döndü İstanbul için kar bu kadar mış neyse az da olsa görebildik güzeldi bence e o zaman artık kış bitebilir
Acele etme daha model takip ediyoruz 🙂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZaten yağış kky ye döndü İstanbul için kar bu kadar mış neyse az da olsa görebildik güzeldi bence e o zaman artık kış bitebilir
Acele etme daha model takip ediyoruz 🙂
Hocam bu akşam gece yine kar ihtimali var mı
Hocam GFS verisine göre alçak kesimler için 10 Şubat günü tekrar kar ihtimali var ama soğuma güçsüz, bu yüzden saf kara dönmez. Tutma vs.. yaşanmaz alçak kesimlerde
En azından GFS gibi bahar getirmez. 360 saatlik çıktı nasıl acaba ?
Yağış yağmura döndüğü gibi bant yakalamış Sarıyer
Arkadaşlar neden ağlama olayına geçtiniz konu açtık boşuna mı açtık
Konuyu takipteyiz abi ama model öyle bir bozmuşki yazmadan duramadım
2 güncellemede istikrara bağlayı bu vadeden Avrupa’ya getirirse helal olsun 🙂
Dün geceyle benzer bir senaryo izlemiş GFS sabah, Avrupa soğuk ve kar yağışlıyken biz de yüksek etkisiyle ısınıyoruz.
Nereden nereye geldi gene diyagram geceyle bile arasında dağlar kadar fark var
10 Şubatta belkide sezonun son kar yağışını görme şansımız var. Şu sıralar konumumda kuvvetli yağmur var
93 harbi hocam o kadar kar yağıyor diyorsun görüntü eklemiyorsun. Çekme şansınız varsa ekleyin, ben de kar göreyim biraz 😄
İnanmayacan ama burda ordan bi tık daha fazla ya da eşit şekilde var oraya çok kütle vurmamış heralde
Şu an çıksam ilk gideceğim yer, Beylikdüzü Alkent tarafları olur. 7-10 cm örtü yapmıştır oralarda
Gece vakti orda ne işin var
Valla keşke ben de gitseydim. Hazır babam uyumuşken arabayı kaçırsam fena olmaz aslında ![]()
Eline sağlık wriscuttern bariz sıcak çıktı
Ellerim bile ısındı güncellemeyi görünce