Benim telefonla anca bu kadar görsel abi Sinan ince taneli saf kar araba üstleri hafif tutuyo
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın beylikdüzü 180 rakımda olacağım Eren görür müyüm bir şeyler ?
Lapa lapa
-
Hep oraya bakıyoruz sonra vade geliyor fosurduyor 😂😂😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sahutt puan transferi nasıl yapılıyor 😅
-
Bu aksam da ben puan atayim o zaman. Sendeyiz abim
Valla şu ortamda güncelleme atma hevesi olan adama bendende puan gelir 😅
-
Mart neyse de nisan şüpheli örtülü kar açısından.
Ben elimizde sadece şubat kaldığını düşünüyorum, umutsuz olduğumdan değil. Mart ayını 2022 sayesinde son yıllarda daha umutla takip ediyoruz. Fakat 2022 Mart ayı bana göre yıllarca göremeyeceğimiz bir istisnaydı
-
Bu kışa kötü diyen gitsin 2018 veya 2019 dönemine baksın
2018’e haksızlık ediliyo bence, bol yağış fazlasıyla havada kar ( İstanbul için ). Bu kışın şuana kadar olan kısmını ikiye katlar 🫡
2019 şubat sonu sistemi güzeldi beni tatmin etmişti
-
Hocam konu dışı oldu biraz kusura bakmayın, sohbet konusu sanıyordum Sinan
-
Şubatta sağlam sistem alsak bile, 1 buçuk ay sonrasında bahar süreci başlayıp tekrar kışın gelmesi için 8-9 ay bekleyeceğimiz için moralim iyi değil.
Şubatta 30 cm katur kutur kar alsan bu sistem (opsiyonel) aklına bile gelmez
-
2018'den sonra ki en büyük kaçan balık

Bence 23 Aralık 2021 daha potansiyelliydi
-
12-14 Ocak için attığımız senaryolara bak be 🤪
-
wriscuttern Kapat 😬👨🏼💻
Şubat acısını çıkarır umarım. 1 sistem gelir unuturuz tamamen. Bakalım🫡
Şubatta çok bir şey beklemiyorum 1 gün boyunca yerde 5 cm kar görsem yeter 🫡
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ocak ayı….
-
Hiçbir şey çıkmaz:))
Adım atılması bile sevindirici bu adam yüzünden amatör meteoroloji camiası kötü lanse ediliyor
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.