wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bunda karayel var
Senin beklentin ne olur bu sistemden ?
-
Geçirmiş olduğumuz sistemin biraz daha güçsüzüne giriyoruz. Yüksekler ve özellikle şehrin en batısı için iyi bir sistem olacak gibi duruyor.
Kıyılar için kar ihtimalini yaşayıp görmek daha doğru bence.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kara bastığımızda gelen o ses 🥶❄️
-
Hissedilen sıcaklığı -10 derece olduğu Sivas’ta ısrarla maçın 19:00’da oynanmasını isteyen Sivasspor’un, 2 oyuncusu 35. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. Birisi hastaneye götürülüyor 🤷🏻♂️
-
Ecmwf diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gem diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gem’de bir senaryo dikkatimi çekti. 500hpası -45’i bile aşmış
-
Kar sınırından ayrıldığımızdan beri yağış var Sarıyer’de dün sabahtan beri hiç durmadı neredeyse
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GEFS şekillenmeye başlamış sakince takibe devam
-

Kontrol siklonları doğulatırsa baya iyi gelecek
-
Eren araba üstleri beyazlamış şaşırdım dışarı bakınca sanırsam graupel
-
-
Ortalama daha iyi ancak çok bıçak sırtı Grönland tarafındaki AB sistemin kaderini belirleyecek

-
Arac üstü 15-20 cm olurdu
Ne güzel kartopu yapardık 😒
-
Eren 10mm olmuş Sarıyer, ya dün olsaydı?
-
2021 vorteksi güzeldi benim için Şubat sistemini tek başına fiyasko olmaktan kurtarmıştı 2 adet sağlam kütleyle. Keza 2021 Ocak sistemide karayel-yıldız yönlü DEK'lerden muhtemelen 2 tane falan vurup gece hazırdaki örtünün üzerine 5-10 cm daha eklemişti. 2022 vorteks saatlerce dibimizde döndü durdu, sabahtan akşama uzaktan gürlemeleri duyup akşam olduğunda kara kavuşmuştuk.
Ama onun dışında gelen sistemlerde Beykoz yıkılırken uzaktan izlemekle yetiniyorum kaç yıldır. Sarıyer DEY sistemlerinde hep bir şekilde yağışı yakalıyor ama iş DEK olunca şanssızlık bir türlü kırılmıyor. Gerçekten en son ne zaman sağlam bir DEK bandı yaşadım hatırlamıyorum. Fakat atmosferle tripleşecek değilim beklentimin en baştan beri düşük olduğu bu sistemi yaşarken bir diğerini takip etme heyecanı bile motive edici

Sabahtan beri DEY alıyor, şaşırtmadı.