Şu an ana çıktıdaki görüntüyü öğlen 3-4 tane senaryo denemişti GEFS’te
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yol bile tutmuş
Evet çok sağlam geçiş oldu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tutmaya başladı Sarıyer’de etkili bir graupek geçişi var
-
Eren bizede pay düşer mi sence ?
Hiç ümidim yok ama benimki biraz psikolojik
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Etkili bir kütle var Sarıyer’de bu hızda devam ederse araba üstlerinde beyazlama olur
-
cografyaciburak hocam NAO'da değişim neredeyse yok. AO'da güzel geldi gene sizin yorumunuz nedir
-
-
Bugünün en etkili yağışını alıyor konumum şu an. Kısa sürelide olsa orta-yoğun kuvvette yağdı
-
İstanbul radarı çok sağlam biz Zonguldakta saatlerdir güneşleniyoruz. Üstelik bizim üst seviye yani 500hPa daha sağlamdı.
Anadolu yakası güzel yağış aldı
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Endeksleri bekliyorum ben de
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Teşekkür ederim hocam deniyeceğim şimdi yüklemeyi.
YouTube daha kolay geliyo bana hem daha kalıcı