Sağlam kütle giriyor boğazdan ama sıcaklık uygun değil.
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Diyarbakır müthiş bir kış geçiriyor masallah. Bundan iyisi samda kayısı. Perşembe cuma tekrar güzel örtü bırakacak bir kar daha geliyor.
Bize de yolla Asensio
-
Bu değerlerde pek doğru değil gibi
Bence de merkez 8 cm imkansız. Hatalı veri girişi vardır.
-
Aydos 24 cm 🥶
Merkez 8 cm 😮
Ve 1 cm ile Sarıyer’in garibanlık 🤓
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çatalca beklenti altındamı yoksa üstünde wriscuttern
İyi bir örtü almıştır ama beklediğim radar görüntüsü Çatalca - Silivri hattı için oluşmadı. Emin değilim ama bence ULL konumunda ufak bir sapma oldu. O kısıma beklediğim bant biraz daha doğuda oluşup Avrupa yakası iç kesimlerini gömdü 🫡
-
Tam bir rakım sistemi 200 metrede 25-30cm ölçtüm habipler tarafı
Bunu yazıyordum ben de. Yağış daha az olduğu için boğazda rakımsal fark düşük. Ama geri kalan yerlerde rakım farkı bariz belli.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hafif yağmur var. Boğaz hattı özellikle kuzeyi hariç il geneli için bu sezonun en iyi sistemi oldu.
-
Yağış etkisini arttırınca sıcaklık 50-100 mt arasında kurtarır şu an için
-
132 m de de yagıs yağmura mı döner kanla
100m aşağısı riskte şu anlık. Ek olarak kütlelerin vurduğu yerlerde hava sıcaklığı daha stabil ve düşük gidiyor. Sizin için sıcaklık sorunu bir süre daha yok.
-
Rakım farkı şu an yürüyerek ölçülebilecek düzeyde 😅
İTÜ kampüs civarında daha kaliteli kar örtüsü var yağış hafif kar olarak devam ediyor. Biraz aşağısında (30m civarı) KKY dönmüş yolun üst tarafındaki Emirgan Korusu tepe noktası bembeyazken aşağı kısımları erimeye başlamış. Sahilde ise hafif yağmur var. Kar örtüsü araçların ve kaldırımların üzerinde hızla eriyor.
-
Yağış cinsi yavaş yavaş değişmeye başlayacaktır alçak kesimlerde.
Yılbaşı sistemi gibi oldu ama tersten
-
Yumuşak bir kar örtüsü var. Boğazın batısına inen bant denk gelse rahat 5 cm’i devirirdik.
-
2020’yi geçtik. Izlanda hep 2020 ile kıyaslıyordu oradan aklıma geldi.
-
Şehrin büyük bölümü kar yağmış diyebilecek kadar örtü gördü.