Kütle henüz giriş yapmadan hafif kar yağışı başladı konumumda
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kar atıştırıyor

-
Karadeniz açıklarında bir kütle oluştu boğaza doğru ilerliyor gibi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hayırlı sabahlar buz gibi bir soğuk var dışarıda saba 2-3 kky-kar tanesi gördüm
-
-
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ENKA'da dew point -0.1'e düştü
-
Katılıyorum tahminine! Perş Radar takiplerinin yolu gözüktü yine :D
Perşembe sabah erken ve sana ek olarak bence cuma sabah erken saatler (<6-7) vurursa tutması için en uygun zamanlar. ICON EU'un yalancısıyım vallaha :d
Evet ICON'da bir tık daha düzelme var akşam ama artık yaşayıp görmeliyiz modelleri kendi haline bıraktım

Cuma sabah için şartlar uygun olursa eğer ( alçak kesimler için maalesef olmama potansiyeli yüksek ) güzel kar görebiliriz.
Anadolu yakası yüksekleri ve her sistemde bir şekilde oluşan Çatalca bandı sayesinde şehrin batısı kar olarak alabilir bu yağışları
-
150-200m altı güzel örtü imkansız ısrarcı dekle bile bence. Sıcaklıklar sinir bozucu derecede yüksek
ama keyfini çıkarması kaldı bize

Havada görsek yeter ama ben özellikle çarşamba akşamı kuzey kıyılar ve anadolu yakasında bant yakalayan yerlerde anlık beyazlamalar olabileceğini düşünüyorum. Yüksek kesimler için sıcaklıklar zaten uzun süre kar sınırında olacak gibi
-
Rakım her sistemde önemli ama bence bu sistem özelinde ısrarcı dek yağışları yakalayan yerler daha şanslı olacaktır.
-
Şu tabloyu çok özlemişim be
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu üçlü olandan biz de görürüz inşaallah bu kış

Şimdiden iyi takipler yaşayıp göreceğiz bu saatten sonrasını

-
Şimdi olası depremden mi korkuluyor yoksa
Volkanın harekete geçmesinden mi
Yunanistan Deprem Planlama ve Koruma Örgütü’ne göre meydana gelebilecek en büyük depremin 5.5 Richter'i aşması beklenmiyor.
Ayrıca tsunami riskinin düşük olduğu vurgulandı ancak vatandaşların denize yakın bölgelerden kaçınmaları tavsiye edildi.
Bence volkanın harekete geçmesi ihtimali ve de ardı ardına depremlerin psikolojik etkilerinden kaçınmak için tedbir alınıyor.
-
Rüzgar hissedilmeye başladı 💨
-
Sarıyer’de dewpoint 1.3°