Ucundanda olsa aldık az birşeyler fakat kuru soğuk eline sağlık wriscuttern
Değişik bir şey yaptı vallahi, önce İzlanda baskısından kurtulur gibi olduk sonra tekrar devreye girdi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUcundanda olsa aldık az birşeyler fakat kuru soğuk eline sağlık wriscuttern
Değişik bir şey yaptı vallahi, önce İzlanda baskısından kurtulur gibi olduk sonra tekrar devreye girdi
Güncelleme sona erdi. İyi veya kötü bir salınım gerçekleşti model sonuda olsa, takibe devam ![]()
ENKA'da dew point -0.1'e düştü
Yaw dondu bu model maç başlayacak hadi ![]()
Katılıyorum tahminine! Perş Radar takiplerinin yolu gözüktü yine :D
Perşembe sabah erken ve sana ek olarak bence cuma sabah erken saatler (<6-7) vurursa tutması için en uygun zamanlar. ICON EU'un yalancısıyım vallaha :d
Evet ICON'da bir tık daha düzelme var akşam ama artık yaşayıp görmeliyiz modelleri kendi haline bıraktım ![]()
Cuma sabah için şartlar uygun olursa eğer ( alçak kesimler için maalesef olmama potansiyeli yüksek ) güzel kar görebiliriz.
Anadolu yakası yüksekleri ve her sistemde bir şekilde oluşan Çatalca bandı sayesinde şehrin batısı kar olarak alabilir bu yağışları
Gelecek gibi de gelmeyecek gibi de gelsemmi gelmesemmi diye düşünüyor adeta
Ömer e naz yapıyor 
Azor o karambole gir ama ayağınıda bize uzatma senden ricam
150-200m altı güzel örtü imkansız ısrarcı dekle bile bence. Sıcaklıklar sinir bozucu derecede yüksek
ama keyfini çıkarması kaldı bize
Havada görsek yeter ama ben özellikle çarşamba akşamı kuzey kıyılar ve anadolu yakasında bant yakalayan yerlerde anlık beyazlamalar olabileceğini düşünüyorum. Yüksek kesimler için sıcaklıklar zaten uzun süre kar sınırında olacak gibi